Cytat:FanFilm z tego co mi się wydaje korzysta ze swojej wewnętrznej bazy. JŹle ci się wydaje - stary FanFilm korzystał w ten sposób - nowy korzysta tylko z natywnej bazy - jedyny wyjątek - to jeśli się korzysta/korzystało z trakt - wtedy mogą się różne rzeczy dziać na poszczególnych urządzeniach - jeśli na jednym masz podłączone trakt a na drugim nie - to nie będzie wspólnego pokazywania w FanFilm - jeśli jest trakt - to on przejmuje rolę oznaczania
Cytat:Wydaje mi się, że wystarczy tylko dodać opcję żeby te bazy z fanfilm mogły zapisywać się w innym miejscu (jak te wczorajsze nieszczęsne strm) ale to tylko mi się wydaje.Zapis strm - to była jedna linijka w jednym pliku.
FanFilm nie zapisuje postępu we własnych plikach - jedyny wyjątek - to korzystanie z trakt - ale odłączenie trakt powoduje przejście na stan zapisu z bazy danych kodi.
Natomiast - czemu się boisz trakt - na razie na free działa pod warunkiem korzystania z jednej apki - np. FanFilm na wielu kodi bez problemu działa.
MDBList jest w przygotowaniu... więc będzie alternatywa
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.