Był jakiś dodatek do kodi który pozwalał pobrać historię z trakt i wgrać ją na bibliotekę kodi - ale już nie pamiętam - musiałbym w zasobach poszukać
AI mi pomogło:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
AI mi pomogło:
Cytat:Dodatek script.trakt utrzymuje statusy obejrzenia zsynchronizowane w obie strony między Kodi a Trakt. Zanim go odinstalujesz: wejdź w jego ustawienia, wymuś ręczny sync (Trakt → Kodi), poczekaj aż przeleci całą bibliotekę, a potem wywal dodatek. Statusy zostają zapisane lokalnie w MyVideos*.db i przeżyją usunięcie Trakta.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Kodi Wiki
Haczyk: działa tylko dla pozycji fizycznie obecnych w bibliotece Kodi, dopasowanie idzie po ID — filmy identyfikowane są przez TMDb ID lub IMDb ID. Wszystko, co oglądałeś przez wtyczki streamingowe poza biblioteką, nie ma odpowiednika w MyVideos i nie da się tego tak oznaczyć.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.