27-07-2026, 07:54 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2026, 08:53 AM przez RadziuOi.)
Posprawdzałem i faktycznie wkradła się literówka w pliku advancedsettings.xml, i kolejnym problemem z komunikacją było to, że na kompie miałem Kodi zainstalowane z flatpak po przejściu na standardowy rpm (Fedora 44) wszystko jak na razie działa. Potestuję jeszcze trochę ale wygląda na to, że już powinno być dobrze. Dzięki za nakierowanie z tym advancedsettings, tyle razy go edytowałem i nie zauważyłem błędu.
EDIT:
Po obejrzeniu filmu, odcinka teraz ładnie oznacza jako obejrzany i na androidtv i na komputerze ale tylko faktycznie obejrzany. Działa to nawet po całkowitym usunięciu i postawieniu od nowa i kodi i fanfilm. Nie działa natomiast ręczne oznaczanie jako obejrzany w sensie oznacza mi np na androidtv ale nie pokazuje juz tego na kompie i gdy oznaczę na kompie to tam się wyświetla ale nie synchronizuje z androidtv.
@Tomek
Mój błąd. Działa ręczne oznaczanie filmu, odcinka. Nie działa ręczne oznaczanie całego serialu lub sezonu. Gdy oznaczę odcinek pojawia się na obu urządzeniach a gdy cały serial lub sezon to jest oznaczone tylko na tym, na którym to oznaczam.
Cały serial:
SERIALE>NA CZASIE>STAMTĄD
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
EDIT:
Po obejrzeniu filmu, odcinka teraz ładnie oznacza jako obejrzany i na androidtv i na komputerze ale tylko faktycznie obejrzany. Działa to nawet po całkowitym usunięciu i postawieniu od nowa i kodi i fanfilm. Nie działa natomiast ręczne oznaczanie jako obejrzany w sensie oznacza mi np na androidtv ale nie pokazuje juz tego na kompie i gdy oznaczę na kompie to tam się wyświetla ale nie synchronizuje z androidtv.
@Tomek
Mój błąd. Działa ręczne oznaczanie filmu, odcinka. Nie działa ręczne oznaczanie całego serialu lub sezonu. Gdy oznaczę odcinek pojawia się na obu urządzeniach a gdy cały serial lub sezon to jest oznaczone tylko na tym, na którym to oznaczam.
Cały serial:
SERIALE>NA CZASIE>STAMTĄD
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.