Zapoznaj się z zasadami zgłaszania błędów. Podaj link do tego materiału w tmdb. Podaj logi (najlepiej z włączoną opcją programisty).
Na chwilę obecną jak nie ma logów to nie ma problemu. Podanie samego tytułu w przypadku anime to zdecydowanie za mało.
Obecnie fanfilm ma o wiele mocniej rozbudowaną sekcję anime niż kiedykolwiek miał. To łącznie 7 sprawnie działających scraperów tylko dla anime + kilkanaście ogólnych które też w swoich zasobach mają anime. I nigdy to nie działało tak dobrze jak teraz ze względu na wykorzystanie zupełnie innych rozwiązań dotyczących wyszukiwania (kitsu)
Także nie ma logów, nie ma problemu.
Na chwilę obecną jak nie ma logów to nie ma problemu. Podanie samego tytułu w przypadku anime to zdecydowanie za mało.
Cytat:nie wiem jak inne zrodla nie mam jak porownac tylko te 2 dzialaja na obu dodatkachAle z czym ty chcesz porównywać, z jakimi innymi dodatkami? Włącznie źródła anime po prostu i tyle.
Obecnie fanfilm ma o wiele mocniej rozbudowaną sekcję anime niż kiedykolwiek miał. To łącznie 7 sprawnie działających scraperów tylko dla anime + kilkanaście ogólnych które też w swoich zasobach mają anime. I nigdy to nie działało tak dobrze jak teraz ze względu na wykorzystanie zupełnie innych rozwiązań dotyczących wyszukiwania (kitsu)
Także nie ma logów, nie ma problemu.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.