02-08-2026, 06:10 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-08-2026, 06:11 AM przez SpongeBob.)
(01-08-2026, 01:08 PM)Tomek napisał(a): Jako moderator forum: Jeśli będziesz ją dystrybuował w sposób jawny - nie ma żadnego problemu. Możesz albo przez zipy udostępniane na forum albo przez repozytorium.Ok. Zastosuje się do wszystkiego o czym napisałeś i postaram się jeszcze dzisiaj wrzucić wtyczkę
Jako członek ekipy od Fanfilm: Prosimy tylko w przypadku scraperów o uwzględnienie licencji MIT.
Jako moderator forum:
Natomiast jeśli wtyczka bedzie dystrybuowana na zasadzie rozdawania grupie wybrańców i błogosławionych przez wiadomości pw to wtedy nawet nie zakładaj tematu...
Jako członek ekipy FanFilm:
A kto wie. Może z czasem dołączysz do zespołu tworzącego scrapery dla DE w oficjalnej wersji?
Jako autorzy Fanfilm nie mamy nic przeciwko. Ale jako moderator forum - stawiamy pewne warunki wszystkim wtyczkom. Jawność.

Udostępnić chciałem ją przez repo. Wg mnie jest to chyba najwygodniejszy sposób.
Co do tworzenia scraperow dla DE. Dzięki za propozycję.. bardzo mi miło.
Jeśli pojawi się zapotrzebowanie na niemieckie scrapery do oficjalnej wersji FanFilm, chętnie je udostępnię i pomogę w ich rozwijaniu. Stron niemieckojęzycznych, z których można przygotować sensowne scrapery, nie ma zbyt wiele, ale te, które mam obecnie, zwracają sporo źródeł i jak na razie dobrze się sprawdzają.