Notorrent nie był ruszany w tej wersji, ani w kilku ostatnich (ale przyjrzemy się). Twojej problemy wynikają z problemów z siecią. Część źródeł ci nie odpowiada w logach (broken pupę/timeouty). W logu nie ma nic wskazującego na problem z notorrent. Natomiast nałożenie się kilku takich broken pupę/timeout (a ff szuka równolegle w wielu źródłach) może powodować po prostu zawieszenie się kodi.
Btw. W logach pokazuje że szukasz w 54 dostawcach. Zajmuje to 30 sekund. Ja tu nie widzę zawieszenia. Zastanów się czy na pewno aż 54 są ci potrzebne. Lepiej wybrać kilkanaście pewnych, ulubionych które u ciebie działają (część dostawców może mieć blokady regionalne, część źródeł może lepiej/gorzej działać na twoim systemie).
Btw. W logach pokazuje że szukasz w 54 dostawcach. Zajmuje to 30 sekund. Ja tu nie widzę zawieszenia. Zastanów się czy na pewno aż 54 są ci potrzebne. Lepiej wybrać kilkanaście pewnych, ulubionych które u ciebie działają (część dostawców może mieć blokady regionalne, część źródeł może lepiej/gorzej działać na twoim systemie).
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.