(25-08-2026, 09:02 PM)RaWil napisał(a): Cześć. Ja chyba muszę mieć instrukcje obsługi do tego FanFilm. Mam Fanfilm połączony z Trakt. W trakt mam swoje listy filmów i seriali. Chce żeby fanfilm dodał mi te listy do biblioteki Kodi. Jak mam to zrobić? W starym FanFilm to działało, a teraz nie mogę ogarnąć. Proszę o pomoc.Dokładnie tak jak w starym Fanfilm. Musisz mieć włączoną bibliotekę w ustawieniach FanFilm. Potem menu kontekstowe "Dodaj do" -> Lokalne => biblioteka.
Oczywiście to będzie jednorazowe - własne listy trakt nie aktualizują się same - jedynie kolekcja trakt/ulubione tmdb/imdb/mdblist podlegają aktualizacji automatycznej w kodi. Odpowiednie ustawienia masz w Ustawienia - biblioteka. Oczywiście zarówno biblioteka jak i trakt muszą być aktywne. Jeśli coś nie działa - wtedy logi.
(25-08-2026, 10:01 PM)Bodzio24 napisał(a): Po ostatniej aktualizacji nie wyszukuje mi źródeł z konta premium (rapideo). Czyściłem cache, restartowałem, zainstalowałem od nowa i problem pozostał. Co może być tego przyczyną i gdzie szukać rozwiązania? Będę wdzięczny za pomoc.Nie zastosowałeś się do zasad zgłaszania błędów. Także nie ma logów = nie ma problemu.
SOA - w ostatnich aktualizacjach nie było nic dotyczącego rapideo. U mnie działa normalnie. Ostatnie zmiany które były w tej części są z czerwca/lipca - jakieś 13 wydań wstecz.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.