Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Xiaomi Mi box tv a Mecool M8S Pro L - pilot
Dziekuje za odpowiedzi.

Rozumiem ze w obu przypadkach Mi Box tv lub Mecool M8S Pro L jezeli tv ma opcje HDMI-CEC to wlaczenie boxa powinno wlaczyc tv? a Wylaczenie boxa takze wylaczy tv?

Dalej mam (pewnie jak wielu) problem z wyborem: Mi Box tv czy Mecool M8S Pro L? Z tego co czytalem MI BOX po aktualizacji do 8.1 nie dziala zbyto dobrze? Szczegolnie narzekania na zrywajace WIFI i zasieg? Ma za to oficjalne wsparcie dla Netflix i Android TV.

Jezeli juz to ktora wersja Mi box?
1. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - wersja chyba nowsza s
2. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - wersja 4 ?

Za Mecool M8S Pro L przemawiaja 2 rzeczy = Port LAN oraz 2xUSB. Nie jestem jednak pewien co do jakosci Netflixa - czy faktycznie bez problemu jest 1080p? Widze tez na forum przypadki ze Netflix blokuje to urzadzenie i trzeba cos updatowac?

Bede wdzieczny za Wasze opinie. Sprzet glownie do Netflix (tv max 1080p) + youtube + filmy z HDD
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Xiaomi Mi box tv a Mecool M8S Pro L - pilot - przez koalakm - 16-11-2018, 07:07 AM
Xiaomi Mi box tv a Mecool M8S Pro L - pilot - przez dyzio - 18-11-2018, 11:36 AM
Xiaomi Mi box tv a Mecool M8S Pro L - pilot - przez dyzio - 20-11-2018, 07:32 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości