26-02-2020, 08:27 AM
Ok dziękuję za odpowiedź
|
Fanfilm
|
|
26-02-2020, 08:27 AM
Ok dziękuję za odpowiedź
REKLAMA:
02-03-2020, 11:54 AM
Witam,
dlaczego fanfilm nie znajduje żadnych seriali ? z filmami jest wszystko ok.
02-03-2020, 12:13 PM
Odpowiedzi jest kilka:
1. Bo serial nie jest dostępny na obsługiwanych źródłach 2. Bo serial ma błędne linki na obsługiwanych źródłach 3. Bo masz nieaktualną wersję FanFilm. Ja obstawiam 3 - bo jakoś u mnie działa ![]() Podałeś za mało szczegółów. Podaj jaką masz wersję Fanfilm, co dokładnie rozumiesz pod myślą "nie znajduje" - nie znajduje źródeł czy nie odszukuje w ogóle seriali? Podaj jakiego serialu szukasz.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
02-03-2020, 12:20 PM
02-03-2020, 12:28 PM
Nie chodzi o to że nie znajduje źródeł, tylko nie wyszukuje seriali.
02-03-2020, 12:30 PM
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. REKLAMA:
02-03-2020, 12:34 PM
Ok, sprawdzę wieczorem, ewentualnie zaktualizuję i dam znać. Dziękuję
02-03-2020, 12:36 PM
Nie masz ewentualnie aktualizować - jeśli seriale nie działają to pomoże tylko aktualizacja:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
02-03-2020, 05:33 PM
Po aktualizacji nadal nie działają seriale. Wchodząc w którąkolwiek zakładkę z serialami np gatunek/ język itd jest pusto.
Wyszukiwanie seriali też niczego nie znajduje.
02-03-2020, 06:17 PM
(02-03-2020, 05:33 PM)zoom75 napisał(a): Po aktualizacji nadal nie działają seriale. Wchodząc w którąkolwiek zakładkę z serialami np gatunek/ język itd jest pusto. Kodi 18.5, Android 9, wtyczka FanFilm wersja 2020.01.25.1...działa bez uwag, zakładki, wyszukiwanie pełne materiałów
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|