Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fanfilm
Ok dziękuję za odpowiedź
Odpowiedz
REKLAMA:

Witam,

dlaczego fanfilm nie znajduje żadnych seriali ? z filmami jest wszystko ok.
Odpowiedz
Odpowiedzi jest kilka:
1. Bo serial nie jest dostępny na obsługiwanych źródłach
2. Bo serial ma błędne linki na obsługiwanych źródłach
3. Bo masz nieaktualną wersję FanFilm.
Ja obstawiam 3 - bo jakoś u mnie działa Smile
Podałeś za mało szczegółów. Podaj jaką masz wersję Fanfilm, co dokładnie rozumiesz pod myślą "nie znajduje" - nie znajduje źródeł czy nie odszukuje w ogóle seriali? Podaj jakiego serialu szukasz.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(02-03-2020, 11:54 AM)zoom75 napisał(a): dlaczego fanfilm nie znajduje żadnych seriali ? 

Żadnych? [Obrazek: k045.gif]
Bez przesady, u mnie wyszukuje [Obrazek: r010.gif]
Odpowiedz
Nie chodzi o to że nie znajduje źródeł, tylko nie wyszukuje seriali.
Odpowiedz
Czyli pkt. 3 z mojej odpowiedzi. Zaktualizuj FanFilm do wersji 2020.01.25.1

Podziękowali: zoom75
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

Ok, sprawdzę wieczorem, ewentualnie zaktualizuję i dam znać. Dziękuję
Odpowiedz
Nie masz ewentualnie aktualizować - jeśli seriale nie działają to pomoże tylko aktualizacja:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Po aktualizacji nadal nie działają seriale. Wchodząc w którąkolwiek zakładkę z serialami np gatunek/ język itd jest pusto.
Wyszukiwanie seriali też niczego nie znajduje.
Odpowiedz
(02-03-2020, 05:33 PM)zoom75 napisał(a): Po aktualizacji nadal nie działają seriale. Wchodząc w którąkolwiek zakładkę z serialami np gatunek/ język itd jest pusto.
Wyszukiwanie seriali też niczego nie znajduje.

Kodi 18.5, Android 9, wtyczka FanFilm wersja 2020.01.25.1...działa bez uwag, zakładki, wyszukiwanie pełne materiałów [Obrazek: r010.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości