Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 19
System operacyjny:
Urządzenie: canal +
Zainstalowałem Wolf bez problemu. Dużo prostszy i bardzie ustawialny pod względem kafelków. Mam tylko jedno pytanie czy da się i jak ustawić kafelek do ustawień androida? ktoś pisał w tym wątku w odpowiedzi że można taki sobie ustawić tylko nie opisał jak. Z góry dzięki za pomoc
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: canal +
u mnie taki problem nigdy nie występował zarówno na oryginalnym stocku i teraz na Wolf'ie rownież.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: Tv
Ale to jest od początku,po przywróceniu ustawień fabrycznych tak samo,czym to może to być spowodowane .
W sumie nie wiem skąd to powiadomienie i dlaczego przy zwiększaniu głośności akurat to wyskakuje.
Liczba postów: 207
Liczba wątków: 12
Reputacja:
80
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: Nvidia Shield 2019 PRO
Nigdy się z takim powiadomieniem nie spotkałem. Skoro mówisz, że po przywróceniu ust fabrycznych jest to samo, więc to musi być apka systemowa. Wypróbuj to.
Wejdź w Ustawienia\Aplikacje\Aplikacje ze specjalnym dostepem\Wyświetlanie nad innymi aplikacjami\ i tutaj wyłączaj po kolei apki i co odzwnaczenie zwiększaj głośność, aby wywoływać t powiadomienie. W końcu może trafisz która apka to powoduje. Obstawiam Canal+ Box albo TV Stack.
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: Canal+ Box x2, Android TV (Philips 706)
Jakich używacie widgetów oprócz chronusa? Jeśli próbuję ustawić np z chronusa widget Flex, gdzie jest czas, pogoda, i np kalendarz wyświetla mi tylko czas - jak ustawię osobno widget pogody i kalendarza to działa.