Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fanfilm
Pokaż logi.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

qanujahudi
Odpowiedz
(02-03-2020, 07:45 PM)zoom75 napisał(a): qanujahudi

Co to ma być?
Odpowiedz
Mój log
Odpowiedz
Lenistwo na maksa. Po cholerę wklejać całego linka. Mamy zgadywać na jaki serwer są wrzucone. Ja sprawdziłem na 3 aż w końcu trafiłem. W instrukcji masz jasno podane co masz podać.

Ale ten log jest nieprzydatny bo jest po uruchomieniu kodi a nie po pojawieniu się problemu.
Zrób ponownie wg tej instrukcji, skupiając się na punkcie 4 i 5. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Btw. Na wersji fanfilm która masz wszystko działa.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Przepraszam, zrobiłem wszystko wg tego poradnika oprócz punktu 3. Wrzuciłem tylko kod i myślałem że wystarczy.

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

czy mam zrobić jeszcze raz?
Odpowiedz
REKLAMA:

Nie, nie zrobiłeś:
Cytat:Generujemy nasz problem - nie działająca wtyczka, nie instalujący się dodatek - po prostu robimy wszystko do momentu w którym pojawi się problem z niedziałaniem, błędem.

Nie próbowałeś wyszukać serialu - jest to niezbędne - bez tego nic nie wiemy - na 99% coś ci blokuje dostęp do TMDB - albo router, albo firewall
Odpowiedz

Zrobiłem wg zaleceń. Szukałem dwóch seriali.
Odpowiedz
Oba seriale wyszukuje mi bez problemów.
Spróbuj jeszcze w FanFilm wyczyścić cache (Fanfilm-narzędzia-wyczyść cache, wyczyść źródła
Jak nie pomoże to zrób logi, ale z punktem 3 czyli z włączeniem informacji diagnostycznych.

Ba... patrząc na logi - u ciebie też znajduje:
Saving fileitems [plugin://plugin.video.fanfilm/?action=tvSearchterm&name=outsider]
2020-03-02 21:21:29.165 T:4735 DEBUG: -- items: 24, sort method: 0, ascending: false

Znalazł 24 seriale pasujące do hasła outsider - tak jak u mnie.
Odpowiedz
(03-03-2020, 11:49 AM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Ba... patrząc na logi - u ciebie też znajduje:
Saving fileitems [plugin://plugin.video.fanfilm/?action=tvSearchterm&name=outsider]
2020-03-02 21:21:29.165 T:4735   DEBUG:   -- items: 24, sort method: 0, ascending: false

Znalazł 24 seriale pasujące do hasła outsider - tak jak u mnie.
Po wyszukiwaniu danego serialu wyświetlają mi się jedynie te 2 kropki   Confused . Wieczorem zrobię i dam znać. Logi robić po wyszukiwaniu ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości