Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mecool M8s pro+ i błąd Netflix tvq-pb-103 (2.10.0)
@mjw teraz po usunieciu pliku w fanfilm nie wyszukuje mi zrodel 1080 , to jest przyczyną usunięcia tego plku ?
Odpowiedz
REKLAMA:

Nie ma to wpływu
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
jest jakas szansa odpalic ten netflix na tym mecool? np wtyczka do kodi 18 ? lub wgrac jakis inny system i w jakiej jakosci wtedy będzie smigac?
Odpowiedz
Witajcie
Testowałem poniższą wersję na Mecool M8S Pro L i wydaje się że działa w HD (wersja tabletowa).
Niech ktoś potwierdzi czy u niego jest obraz HD
Mam jak wszyscy "zbanowany" DRM L1 - nie zmieniałem na L3.

Trzeba zainstalować oba pliki z zip'a.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(29-12-2018, 05:09 PM)Lampardzino napisał(a): jest jakas szansa odpalic ten netflix na tym mecool? np wtyczka do kodi 18 ? lub wgrac jakis inny system i w jakiej jakosci wtedy będzie smigac?

Tylko na CoreElec, instrukcja jest gdzieś na forum, u mnie działało 720p. Nie wiem jak teraz bo aktualnie odstawiłem CoreeleC.
Odpowiedz
a to jak wgram na android tv kodi 18 to wtedy wtyczka netflix nie działa ? , dobrze rozumiem ?
Odpowiedz
REKLAMA:

(29-12-2018, 05:09 PM)Lampardzino napisał(a): jest jakas szansa odpalic ten netflix na tym mecool? np wtyczka do kodi 18 ? lub wgrac jakis inny system i w jakiej jakosci wtedy będzie smigac?

Oczywiście, że jest możliwość odpalenia netflix-a na naszych Mecool-ach... Już od dłuższego czasu oglądam Netflix na ich aplikacji. Jedyna niedogodność jest taka, że trzeba używać "myszki". W moim przypadku pilota MX3 i wszystko chula  Smile

Wersja działająca na Mecool KM9 to : wersja 4.5.1 build 7734 

Aż zdziwiło mnie Twoje pytanie czy jakoś można. Tak można  Big Grin
Odpowiedz
@Danio a jaka jest jakosc ? bo wgralem jakąś wersje tabletową rafalxxx i dziala mi i jest niezla jakość tylko nie wiem jak sprawdzić jaka jest rzeczywiscie
Odpowiedz
Na pewno nie gorsza niż DVD  Tongue
Odpowiedz
@Danio a usuwales ten plik zeby player itp chodził ?i jaka jest rozdzielczosc?

rafalxxx mi po usunieciu tego pliku izmianie na DRM3 dziala w 854x480 ;/ a u Ciebie / na test patterns ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości