Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lista kanałów m3u
Witam, pisałem jeśli ktoś zainteresowany dobrym tematem. Pisać proszę priv / nie posty

Pozdrawiam.
Odpowiedz
REKLAMA:

(21-04-2026, 04:08 PM)bongo1977 napisał(a): Witam, pisałem jeśli ktoś zainteresowany dobrym tematem. Pisać proszę priv / nie posty

Pozdrawiam.
Co masz na myśli pisząc "dobrym" ?  Confused Obecnie polskie IPTV nie działa bez zacięć. Wszystkie zródła są przeciążone. Działać działa ale na ważnych transmisjach sportowych lub w trakcie Mam talent na TVN zaczyna zacinać dlatego że zbyt dużo osób ogląda jeden i ten sam kanał a wydajność serwera poprostu nie wyrabia. Jeśli posiadasz polskie IPTV które działa kompletnie bez zacięć to jesteś dla mnie mistrzem. Tvteam działał konkretnie jeszcze miesiąc temu w tej chwili zrobiła się z tego sieczka. Zagraniczne pakiety działają raczej dobrze problem występuje z tymi polskimi. 
Serwisy canal+ polsatbox itp. działają jako jedyne stabilnie.
Odpowiedz
Witam, kolego @spider007
co masz na myśli pisząc wszystkie polskie serwery są przeciążone ? Skąd taka wiedzie posiadasz :-) Ja jakoś od 3 lat już ponad nic takiego nie zauważyłem co opisujesz. A jak posiadasz takową wiedzę to proszę podziel się ze mną i szanownymi kolegami z forum i wymień chociaż - 3 dobrych polskich dostawców !!!
Pozdrawiam.
Odpowiedz
(27-04-2026, 07:29 PM)bongo1977 napisał(a): Witam, kolego @spider007
co masz na myśli pisząc wszystkie polskie serwery są przeciążone ? Skąd taka wiedzie posiadasz :-) Ja jakoś od 3 lat już ponad nic takiego nie zauważyłem co opisujesz. A jak posiadasz takową wiedzę to proszę podziel się ze mną i szanownymi kolegami z forum i wymień chociaż - 3 dobrych polskich dostawców !!!
Pozdrawiam.
Są zródła PL które nie zacinają jednak większość zródeł które dosyłają swoje streamy z polskimi kanałami jest za słaba i wysiada pod obciązeniem wieczorami. W tvteam ostatnio zmienili zródło na inne i już nie zacina oprócz tego jakość tv się poprawiła zobaczymy na jak długo  Wink .
Odpowiedz
@spider007 dobrze napisałeś są źródła ??? No właśnie :-)
Jak korzystasz z tvteam to się nie dziwię że nie zadowolony jesteś.
Tvteam, otopay i te wszystkie co się na stronach ogłaszają itd. To już przerabiałem i nie chcę tego na oczy widzieć :-)
Ceniący się PL się nigdzie nie ogłasza „tylko z polecenia” tak to wygląda, pisałem wymień chociaż 3 dobrych, to co nieco bym podpowiedział

Życzę miłego wieczorku kolego, Pozdro
Odpowiedz
Witajcie jestem tu nowy i o iptv wiem tylko tyle że coś takiego jest .Możecie mi polecić jakiś sprawdzony serwis który działa poprawnie bez zacinek , ma wszystkie Polskie kanały , daje listę z epg, i przyjmuje płatności kartą

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

Ok poczytałem znalazłem tylko jest jakoś tanio i tu nasuwa się pytanie czy ta strona to legit kupował ktoś z tej strony

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.[Obrazek: xXhVXo5l.jpeg]
Odpowiedz
(18-06-2026, 03:48 PM)Fafy napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.[Obrazek: xXhVXo5l.jpeg]
Tak strona jest ok kilku znajomych z tej strony kiedyś korzystali
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości