04-04-2024, 06:59 PM
Jest coś takiego jak "Dodaj punkt reputacji" z takim kciukiem tu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Podziękowali: lesio
Podziękowali: lesio
|
Kodi
|
|
04-04-2024, 06:59 PM
Jest coś takiego jak "Dodaj punkt reputacji" z takim kciukiem tu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Podziękowali: lesio REKLAMA:
04-04-2024, 07:12 PM
(04-04-2024, 06:46 PM)lesio napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Dzieki @.mrt81 za wtycke polsatbox go. sky02-Tobie dziekuje za odpowiedz.Zapisalem link:By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. na Shield tv i ten lik sie nieinstaluje.Co to morze byc?
04-04-2024, 07:15 PM
Kliknij ten link w przeglądarce na komputerze - przewiń i przeczytaj readme - masz tam podane jak zainstalować repozytorium
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
04-04-2024, 07:19 PM
Pewnie literówkę gdzieś strzeliłeś By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. "/"
porównaj co się uruchamia By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Podziękowali: lesio (04-04-2024, 07:19 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. "/"Sprawdze troche pozniej bo moja druga polowa teraz patrzy.Odpowiem na to jutro.Jezeli nie odpali - to bede potrzebowal pomocy Jeszcze raz dzieki I to moze byc blad w tej literówce.Hyba masz racje. (04-04-2024, 07:19 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. "/"Jeszcze raz za twoja pomoc dzieki.To byl ten link:By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. do shield tv.Dzieki za twoja wytrzy malos dla laika.polsatbox go dziala u mnie. Dzieki
18-04-2024, 08:16 PM
I sprawdzam po paru dniach i znowu polsatbox go na kodi nie dziala.Bespossrednio na adroidzie bez kodi dziala.Czemu znowu na kodi nie funkcjonuje?
REKLAMA:
18-04-2024, 10:34 PM
Działa, działa ;-) A jak nie to zgłoś gdzie trzeba, a nie tutaj.
22-04-2024, 08:50 PM
. Wie ktoś może dlaczego regularnie wywala mi w Kodi na wtyczce TvpVod takie artefakty .Muszę resetować Kodi na jakiś czas spokój ale potem znowu wraca .
23-04-2024, 03:55 PM
1
30-04-2024, 04:14 PM
Bardzo śmieszne... Nie chodzi o te zielone artefakty przy górnej krawędzi ekranu TV tyle że forum tak to skompresowalo przy przesyłaniu że słabo widać generalnie wygląda to tak jak przy uszkodzonej karcie graficznej wszystko ścina i artefakty trzeba resetować wtyczkę wtedy na jakiś czas spokój aż znowu nie wywali w zasadzie nie ma reguły kiedy czasem za 2 a czasem za 5 razem .Na Androidzie takie coś nie występuje nigdy .
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|