Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kodi
Jest coś takiego jak "Dodaj punkt reputacji"  z takim kciukiem  tu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Podziękowali: lesio
Odpowiedz
REKLAMA:

(04-04-2024, 06:46 PM)lesio napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.  By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Ps. Podziękuj @mtr81  to dzięki jego pracy mamy te wtyczki.
Pozdrawiam Wink
Dzieki @.mrt81 za wtycke polsatbox go.
sky02-Tobie dziekuje za odpowiedz.Zapisalem link:By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. na Shield tv i ten lik sie nieinstaluje.Co to morze byc?
Odpowiedz
Kliknij ten link w przeglądarce na komputerze - przewiń i przeczytaj readme - masz tam podane jak zainstalować repozytorium
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Pewnie literówkę gdzieś strzeliłeś By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.  "/"
porównaj co się uruchamia
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Podziękowali: lesio
Odpowiedz
(04-04-2024, 07:19 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.  "/"
Sprawdze troche pozniej bo moja druga polowa teraz patrzy.Odpowiem na to jutro.Jezeli nie odpali - to bede potrzebowal pomocy
Jeszcze raz dzieki

I to moze byc blad w tej literówce.Hyba masz racje.

(04-04-2024, 07:19 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.  "/"
Jeszcze raz za twoja pomoc dzieki.To byl ten link:By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. do shield tv.Dzieki za twoja wytrzy malos dla laika.polsatbox go dziala u mnie.
Dzieki
Odpowiedz
I sprawdzam po paru dniach i znowu polsatbox go na kodi nie dziala.Bespossrednio na adroidzie bez kodi dziala.Czemu znowu na kodi nie funkcjonuje?
Odpowiedz
REKLAMA:

Działa, działa ;-) A jak nie to zgłoś gdzie trzeba, a nie tutaj.
Odpowiedz
[Obrazek: JyW6I7Yl.jpeg]. Wie ktoś może dlaczego regularnie wywala mi w Kodi na wtyczce TvpVod takie artefakty .Muszę resetować Kodi na jakiś czas spokój ale potem znowu wraca .
Odpowiedz
(22-04-2024, 08:50 PM)Cobros napisał(a): dlaczego regularnie wywala mi w Kodi na wtyczce TvpVod takie artefakty

Chodzi o krzyż na ścianie?
1
Odpowiedz
Bardzo śmieszne... Nie chodzi o te zielone artefakty przy górnej krawędzi ekranu TV tyle że forum tak to skompresowalo przy przesyłaniu że słabo widać generalnie wygląda to tak jak przy uszkodzonej karcie graficznej wszystko ścina i artefakty trzeba resetować wtyczkę wtedy na jakiś czas spokój aż znowu nie wywali w zasadzie nie ma reguły kiedy czasem za 2 a czasem za 5 razem .Na Androidzie takie coś nie występuje nigdy .
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości