Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konto na PlusX
Witam poszukuję osoby która otworzy konto na plusx wiadomo że nie za darmo pisać priv
Odpowiedz
REKLAMA:

cześć, mam dwa pytani:
1. jacy są jeszcze sensowni konkurencie do Plusx.TV oprócz Teleelevidenie?
2. dałem du..y fest i kliknąłem w ustawieniach google autheticator a potem coś mnie oderwało od kompa i mnie wylogowało, nic więcej nie konfigurowałem i teraz przy próbie logowania chce kod z gogle autheticator a ja nie mam tego kodu. Jak sobie poradzić w takiej sytuacji? Z kim się kontaktować? Wydaje mi się że telegram nie działa (tam jest chyba jakiś bot ale nie mam odzewu od wczoraj) znalazłem jakieś emaile w sieci ale również zero odzewu część z nich była na tyle stara że dostałem zwrotki o niedostarczeniu. Poratuje ktoś pomocą a nie koniecznie hejtem?
Odpowiedz
(16-03-2025, 12:31 PM)tomahawk5000 napisał(a): cześć, mam dwa pytani:
1. jacy są jeszcze sensowni konkurencie do Plusx.TV oprócz Teleelevidenie?
2. dałem du..y fest i kliknąłem w ustawieniach google autheticator a potem coś mnie oderwało od kompa i mnie wylogowało, nic więcej nie konfigurowałem i teraz przy próbie logowania chce kod z gogle autheticator a ja nie mam tego kodu. Jak sobie poradzić w takiej sytuacji? Z kim się kontaktować? Wydaje mi się że telegram nie działa (tam jest chyba jakiś bot ale nie mam odzewu od wczoraj) znalazłem jakieś emaile w sieci ale również zero odzewu część z nich była na tyle stara że dostałem zwrotki o niedostarczeniu. Poratuje ktoś pomocą a nie koniecznie hejtem?
No musisz użyć tego telegramu co jest przy logowaniu
Odpowiedz
Kupię konto na Plusx, jeśli ktoś ma na zbyciu - pw
Odpowiedz
Ogólnie wydaje mi się że gdyby cena była taka sama to wg mnie PlusX jest lepszy od tele

Dużo mniej mi tnie a nawet jak przytnie to krócej
Odpowiedz
@tomahawk5000 to skoro tnie to co to za iptv wogóle jest ? moim zdaniem jedyna jego zaleta to taka że posiada archiwum z catchup. Jeśli ktoś nie potrzebuje tego to wystarczy lepsze iptv z chin.
Odpowiedz
REKLAMA:

a możecie polecić jakąś alternatywę dla teleele. Plus zamknięta rejestracja, a w sumie nic innego nie znam co ma archiwum i w miarę działa.
Odpowiedz
(27-05-2025, 03:57 PM)qwertix napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Czy to prawda, że na kupionym koncie plusx nie można zmienić hasła, bo od razu jest ban lub po prostu nie ma technicznej możliwości?
Ps. Jeśli ktoś ma subkonta to chętnie skorzystam z listy ($$)
Odpowiedz
(25-01-2025, 07:27 AM)Ricardo napisał(a): Udało się dostać, dzięki za odpowiedzi, temat do zamknięcia Wink
Możesz polecić mi jak dostać konto.
Chyba że ktoś inny ma do sprzedania?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości