Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
Ale ty się mnie nie pytaj czy jest dobrze - to ty robisz tego moda - ja ci tylko zwróciłem uwagę że dość mocno nadużywasz requestów do serwera co może prowadzić do blokad, co odbije się na innych użytkownikach.
Modując wtyczkę musisz zrozumieć że owszem dostaniesz 1 źródło więcej - ale możesz doprowadzić do blokady serwerów. Ja nie zamierzam po raz n-ty odkręcać sytuacji z rapideo/xt7 bo któryś z modów nadmiernie zarzuca serwery zapytaniami.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
REKLAMA:

Zmniejszyłem liczbę zapytań wysyłanych do serwerów xt7.pl i tb7.pl. Usunąłem zbędne zapytania HEAD które były wykonywane przy każdym odtwarzaniu — to bezpośrednio zmniejsza obciążenie ich serwerów. Dodatkowo potwierdziłem że throttle 200ms i cache 5-minutowy działają poprawnie, co sprawia że przy wyszukiwaniu tego samego tytułu wtyczka nie bombarduje ich serwera powtarzającymi się zapytaniami.
Naprawiono również stabilność odtwarzania plików z konta na hoście TwojPlik/plik.to — pliki posiadane na koncie można teraz odtwarzać wielokrotnie bez żadnych problemów, zarówno od początku jak i wznawiając z zapamiętanej pozycji, przez cały okres ważności linku.
Efekt końcowy: mniej ruchu do xt7/tb7, mniejsze ryzyko blokady, i stabilne odtwarzanie plików z konta.

Jutro zrobię upload
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości