|
Koniec Real Debrid, co dalej?
|
|
REKLAMA:
11-12-2024, 08:33 PM
Ale płatny filman nie działa z fanfilm - zblokowali
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Może pomyliły im się kierunki
12-12-2024, 05:31 AM
Niestety nie odpowiadają na nasze pytania więc się nie dowiemy.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
08-01-2025, 03:02 PM
Koledzy chcialem wykupić dostęp do serwisu real debrif do strumieniowania treści wideo na kodi z tego co czytam to już nie działa to czy jest bezpieczna alternatywa która może zastąpić real debrd ? W Niemczech raz już miałem problem który kosztował mnie prawie 1000€ podpiąłem do kodi torrent bez vpn obejrzalem 1 film i przyszło mi płacić po kilku miesiącach wspomnianą karę 1000€ nałożoną zaocznie przez sąd dlatego chcialbym uniknac podobbej sytuacji
08-01-2025, 03:39 PM
Real Debrid działa.
REKLAMA:
08-01-2025, 03:46 PM
A są lepsze od real debrd ?
09-01-2025, 07:55 AM
Nie.
Obecnie próbuje go dogonić Torbox i Easy Debrid korzystjacy ponoć z bazy Premiumize ale do zasobów RD jeszcze im brakuje.
09-01-2025, 06:41 PM
Wykupilem Real-debrid za 9€ na 3 miesiące dodałem konto w ustawieniach wtyczki Saren i Umbrrlla ale nie znajduję żadnych filmów w czym jest problem ? Proszę o pomoc w konfiguracji
09-01-2025, 07:16 PM
Masz to ustawione ?
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości