24-04-2019, 01:12 PM
14 loguje się od razu po starcie systemu, jest dużo wygodniejsza w codziennym użytkowaniu i odtwarza automatycznie następny odcinek. A jak chcesz szczegółowych różnic to poczekaj na Tomka on Ci je na pewno objaśni.
|
NETFLIX KODI
|
|
24-04-2019, 01:12 PM
14 loguje się od razu po starcie systemu, jest dużo wygodniejsza w codziennym użytkowaniu i odtwarza automatycznie następny odcinek. A jak chcesz szczegółowych różnic to poczekaj na Tomka on Ci je na pewno objaśni.
REKLAMA:
(24-04-2019, 01:12 PM)sky02 napisał(a): 14 loguje się od razu po starcie systemu, jest dużo wygodniejsza w codziennym użytkowaniu i odtwarza automatycznie następny odcinek. A jak chcesz szczegółowych różnic to poczekaj na Tomka on Ci je na pewno objaśni. Mi coś nie ładuje następnego odcinka. Mam zaznaczoną opcje integracji z UpNext. I widzę, że nie tyle ze Star Trekiem jest problem. Próbowałem losowo włączyć jakiś serial (Altered Carbon) i to samo. Nie ładuje i zwiesza system. W poprzednich wersjach też występuje ten problem?
24-04-2019, 02:45 PM
Tak w 14kach, ale jak wcześniej pisałem to wina Netflixa bo wcześniej wszystko było ok przed ich zmianami
na stronie. 13.22 działa stabilnie bez zawieszania sys.
U mnie netflix z mojego repo (czyli wersje daily) działa bez problemu na coreelec na s905x.
Bez problemu pomija "czołówki" oraz na końcu wyświetla nextup. Zero problemów - chociaż dziś wymusił na mnie restart boxa - pierwszy raz od 3 miesięcy chyba... Zmian między 13 a 14 jest b. dużo - w kodzie to praktycznie odrębne wtyczki. W funkcjonalności i szybkości działania 14 też bije na głowę 13. Jak dla mnie integracja z nextup i pomijanie czołówek to rewelacja.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Tomek ja wiem że jak ktoś ma szczęście to działa, ale wyszło coś nowego i czy walczyłeś z tym ? : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. :)
25-04-2019, 01:44 AM
(24-04-2019, 10:56 AM)Grabek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. REKLAMA:
25-04-2019, 03:57 AM
(24-04-2019, 10:09 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. :)Ale to przecież tę wersje daily są u mnie w repo. Dokładnie z tego miejsca zasysane. A co do tvaddons... Cóż... Bardzo możliwe... Nie raz narobili bigosu...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
25-04-2019, 05:13 AM
Co do Tvaddons, to doinstalowało mi się to jakoś po instalacji Exodusa (lub po jego aktualizacji). Dopiero wczoraj doczytałem że zhackowano jego repo. A po kilku browarkach doznałem olśnienia i połączyłem fakty.
(07-05-2019, 06:17 AM)bratmat napisał(a): Witajcie koledzy. Czy ktoś z was zauważył że na S912 (KIII PRO) na wtyczce Netflix filmy chodzą w jakości 480 lub 540p. A seriale np z tego co sprawdzałem to w jakości 720p (mam zablokowane na maks 720p ze wzgledu na wydajność)
04-06-2019, 05:10 PM
Witam.
Musiałem przeinstalować ostatnio Kodi. Po instalacji wtyczki Netflix (najnowsza z repo) mam problem z logowaniem. Poprzednio wtyczka pytała o login i hasło. W opcjach jest tylko opcja wylogowania ale to nie pomaga (nie pyta o login przy następnym uruchomieniu). |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|