Więc tak... nie da się... ale... ale pracuję nad tym w swojej modyfikacji (jeszcze niedostępna wersja) - meny przeniosłem - podmenu też się ładnie ustawiło, ale walczę z podkategoriami wyświetlanymi w miejscu widgetów. I jeszcze dużo poprawek... - może przy wersji 1.5 wyjdzie
(obserwuj: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.- ale mówię - to dla mnie i dla rodziny)
na lewą stronę da się w aura-mod - bardzo podobna skórka, ale w kilku miejscach zbyt cukierkowa i niekonsekwentna w kolorystyce/czcionkach:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
(obserwuj: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.- ale mówię - to dla mnie i dla rodziny)na lewą stronę da się w aura-mod - bardzo podobna skórka, ale w kilku miejscach zbyt cukierkowa i niekonsekwentna w kolorystyce/czcionkach:
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.