Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NETFLIX KODI
Od jakiegoś czasu pojawił się u mnie taki problem, że seriale wyeksportowane do biblioteki działają pięknie ładnie jakość super tylko jeśli opuszczę jakiś w trakcie oglądnie to pyta po powrocie czy wznowić od pozycji jakiejś, ale startuje od początku. Wiem że nie można mieć wszystkiego, w samym dodatku Netflix 0.14.6.2019.07.08  takiego używam, wszystko wydaję się być zupełnie jak należy tylko eksportowane odcinki i filmy sprawiają taki problem. Można z tym żyć jeśli chodzi o 40 minutowy średnio odcinek, ale z filmami trochę gorzej jednak jest to tylko i wyłącznie moje lenistwo i wygodnictwo zawsze mogę oglądać z dodatku. Dlatego tylko dopytuje czy u Was podobnie
Niepokoi mnie twój brak wiary.
(org. I find your lack of faith disturbing.)
Darth Vader
Odpowiedz
REKLAMA:

W obecnych wersjach (od kilku) jest to zrypane (w znaczeniu obsługa bibliotek), autorzy wtyczki wiedzą co więcej, naprawiają, ale testy trwają. Uzbrój się w cierpliwość.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(22-07-2019, 08:11 AM)Tomek napisał(a): W obecnych wersjach (od kilku) jest to zrypane (w znaczeniu obsługa bibliotek), autorzy wtyczki wiedzą co więcej, naprawiają, ale testy trwają. Uzbrój się w cierpliwość.

Dzięki za odpowiedź, jestem cierpliwy, co więcej jestem wdzięczny za to co jest to naprawdę duże usprawnienie, przynajmniej dla mnie mieć serial czy film w bibliotece  Smile (mam w domu starsze osoby i tak im łatwiej, sam zresztą jestem stary  Tongue ), żeby tak ktoś się jeszcze nad HBO Go zlitował i było podobnie, och marzenia ... Dzięki raz jeszcze za info
Darth Vader
Odpowiedz
Przy okazji - bo nie chce mi się sprawdzać, oznacza już seriale z biblioteki jako oglądane przy korzystaniu z wtyczki netflixa?
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Tak oznacza jak najbardziej, wywołuję okno oceny z trakt.tv no jeśli tak chcesz oczywiście ale to działa całkiem sprawnie. Upraszczając jeśli zaimportowałem ostatnio "Stranger Things" natychmiast oznaczone zostały 2 sezony jako obejrzane a teraz sukcesywnie każdy obejrzany odcinek jest oznaczany.
Darth Vader
Odpowiedz
Czy da się pobrać zwiastuny ewentualnie odcinki seriali z NETFLIXA przez kodi ?
Odpowiedz
REKLAMA:

(22-07-2019, 08:37 AM)p3t3n3t napisał(a): Tak oznacza jak najbardziej, wywołuję okno oceny z trakt.tv no jeśli tak chcesz oczywiście ale to działa całkiem sprawnie. Upraszczając jeśli zaimportowałem ostatnio "Stranger Things" natychmiast oznaczone zostały 2 sezony jako obejrzane a teraz sukcesywnie każdy obejrzany odcinek jest oznaczany.

Ok - metodą prób i błędów doszedłem o co chodzi - nie do końca działa integracja z wtyczką NextUp - owszem - pokazuje okno, pięknie przeskakuje, ale nie oznacza jako obejrzane... 
Jak wtyczkę się zostawi samą, bez zaznaczenia integracji z UpNext w Netflix - to wszystko działa ok.
Odpowiedz
Witam, nie wiem dlaczego ale nie mogę się zalogować po wpisaniu danych mam komunikat "zweryfikuj poprawność wprowadzonych danych" czy miał ktoś taki problem ?
Dane są wpisane prawidłowo
Odpowiedz
U mnie zazwyczaj tak bywa po aktualizacji wtyczki, wtedy daję wyloguj restart KODI i jest OK. Bo póki co innego powodu nie widzę u mnie działa normalnie.
Darth Vader
Odpowiedz
(23-07-2019, 08:30 AM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości