Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z dodatkiem wizja.tv w KODI
(02-12-2017, 12:51 PM)ravp napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

W miarę możliwości proszę o pomoc Smile

Doslownie w tej samej chwili co napisalem poprzedniego posta wtyczka zaczela dzialac sama z siebie:-)
Witam ponownie, 
powrócił dokładnie ten sam problem, nie mogę włączyć żadnego kanału.
Czy ktoś wie może w jaki sposób mogę się z tym uporać?
Ostatnio problem sam się rozwiązał, nie wiem czemu wtyczka zaczęła działać prawidłowo, jednak od jakiegoś czasu nie działa całkowicie jak wyżej.
1) Logi
2) Jaki OS?
3) Wersja kodi?

(21-11-2017, 10:24 AM)andresj napisał(a): Witam 

Mam problem z dodatkiem wizja na TV box x96mini. Mam konto premium po odpaleniu program chodzi prze 30 sekund a później go wyrzuca. Muszę odpalać program od nowa. Jak to naprawić ?
I co nikt  nie ma z tym problemu ?

1) Logi
2) Jaki OS?
3) Jaka wersja kodi?
4) Jaka wersja wtyczki?
Odpowiedz
REKLAMA:

O jakie logi chodzi ?

nie działa na:
- Android 7.0
* Kodi 17.6 Git:20171119-ced5097
* wtyczka 0.47
- Windowsk 10
* Kodi 17.6 Git:20171114-a9a7a20
* wtyczka 0.47
Odpowiedz
start wpisz %appdata% wcisnij enter poszukaj folderu kodi wejdz w niego i bedziesz mial kodi log spakuj logi i wklej na cos np pastebin

pamietaj zeby lok pokazac po probie odpalenia wtyczki
Odpowiedz
zgodnie z instukcją:

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
nikt nie ma podobnego przypadku ?
raz na dziesięć zadziała zarówno na windowsie 10 i na androidzie, proszę o pomoc Smile
Odpowiedz
Kodi 17.6
Android najnowszy lolipop

Sciagnelem wtyczke jak na instrukcji spoko pisze zainstalowana
Otwieram reposetrium i pisze blad
Odpowiedz
REKLAMA:

(04-12-2017, 06:28 PM)gzenio22 napisał(a): start wpisz %appdata% wcisnij enter poszukaj folderu kodi wejdz w niego i bedziesz mial kodi log spakuj logi i wklej na cos np pastebin

pamietaj zeby lok pokazac po probie odpalenia wtyczki

Sorry, że tak późno Smile. Wklejka wygasła Big Grin. Możesz mi to jakoś inaczej podesłać?
Odpowiedz
@ravp musi ponowić operacje Xd
Odpowiedz
Witam ponownie, mialem jakis update na moim FireSticku od Amazona i zniknely wszystkie wtyczki w tym moja ulubiona wizjatv od kodivera. Teraz probowalem zainstalowac wtyczke i nie dziala. Probujac instalowac z repository dostaje blad Could not connect to repository. Ma ktos ten problem? Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Odpowiedz
Hej, ponawiam operacje,

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

u mnie dalej bez zmian, raz na dziesięć zadziała na windowsie 10 i na androidzie
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: