Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie
w tym samym pokoju i pod tv mam mi boxa i on działa ok;/ 
mam rowniez problem z epg wpisalem adres By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ale nic nie pobrało 
Odpowiedz
REKLAMA:

Zrób By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i napisz co ci wyszło. Dziwne że epg Ci nie pobrało może zła konfiguracja sieci, adresacja przypisanie jednego adresu na 2 urządzenia.
Odpowiedz
pobieranie 32.92, wysylanie 50.00 , opóźnienia 95ms, jitter 19ms
epg rowniez pobralo poprawnie na tv z adresu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(15-02-2020, 03:08 PM)glibo napisał(a): pobieranie 32.92

Nadal masz ten sam problem, z poprawnym korzystaniem w TiviMate?
Odpowiedz
Oczywiście robiłeś test na TV? Ping masz strasznie wysoki 95, niby dopuszczalny jest 100, ale to granica. Postaraj się połączyć TV kablem z Routerem i przetestuj. Może coś nie halo z kartą wi-fi w TV ???
Odpowiedz
wina na 99,9% po stronie tv. podłączyłem pod lan i nadal to samo, ale problem rowniez jest w netflixie i youtubie
Odpowiedz
REKLAMA:

Zrób ustawienia fabryczne antka na tv, a potem aktualizację. To jest strasznie dziwne. Jak masz w sieci inny sprzęt, to zrób test prędkości i podaj wynik i na czym zrobiłeś.
Odpowiedz
Witam, zainstalowalem darmowa aplikacje do ogladania teleelevidenie   By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
dziala fajnie ale nie mam pojecia jak dodac epg,moze ktos cos pomoze?
Odpowiedz
(16-02-2020, 12:29 PM)jskus napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
dziala fajnie ale nie mam pojecia jak dodac epg,moze ktos cos pomoze?

Także miałem z tym problem Smile W ustawienia (zębatka) / Dostawca IPTV / Activate via PIN code/ 
wpisujesz 16 cyfr z Access PIN (Android) 
Znajdziesz na swoim koncie By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.  My service / info
Pozdrawiam.
Odpowiedz
(16-02-2020, 01:05 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.  My service / info
Pozdrawiam.

ok dzieki
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: