Liczba postów: 34
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Wersja Kodi: 18.3
System operacyjny:
Urządzenie: Tv box
Sprawa wydala mi sie popularna, gdyz zanim skierowalem sie z prosba o pomoc tutaj, przeszperalem pol internetu i znalazlem kilka podobnych tematow ale bez rozwiazania. Dobrze wyszlo, ze Tomek profesjonalnie pomogl namierzyc babola, razem z forumowiczami. Jak to mawiaja "w kupie sila".
Liczba postów: 39
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 17.4
Urządzenie: RPi3
Tak, ludzie z Cherrytv robią wielką robotę. Jakiś czas temu zainstalowałem ich builda i już zostałem. Z racji tego że brak ostatnio czasu na konfigurację ich build robi robotę. Chociaż ostatnio mnie zawiedli olewając słabsze sprzęty przy nowych aktualizacjach dopakowując build tapetami 4K. Ale rozumiem. Postęp czasu. Wielu szacun za ich robotę. A Tomku ciebie pamiętam jeszcze z czasów rewolty ramica. Pomagałeś mi w konfiguracji skóry. Dzięki, że zawsze można na tobie polegać.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Reputacja:
2
System operacyjny:
Cherry tv to teraz PTW? Czy to osobne projekty?
Reputacja:
2
System operacyjny:
Czesc.
Pojawila sie aktualizacja Cherry tv do wersjii 2.1.1, sama aktualizacja przebiegla poprawnie, ale juz po przeladowaniu profilu pojawil sie komunikat o problemie z aktualizacja js2py "nieudana aktualizacja js2py". Wchodzac w zaleznosci jest informacja o dostepnej aktualizacji przy js2py, ale podczas recznej proby aktualizacji wystepuje ten sam komunikat. Probowalem tez ponownie zainstalowac aktualizacje Cherry tv z repozytorium PTW, ale dalej to samo. Czy ktos juz tez aktualizowal i napotkal podobny problem?
Reputacja:
2
System operacyjny:
Dzieki, u mnie tez byl zainstalowany ten Balkan.