Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fanfilm
Tak to repozytorium Balkan Green ma nietypową wersję. Trzeba ją odinstalować ręcznie. W weekend postaram się zrobić aktualizację z przepakowaniem podstawy buildu. @Tomek nie przewidzisz co siedzi w głowach niektórych. Nie pierwsze i pewnie nie ostatnie repozytorium gdzie znajdzie się jakiś problem.
Odpowiedz
REKLAMA:

@kodicherry - nie, no dokładnie - fajnie że udało nam się szybko zlokalizować babola. Mam świadomość ile pracy zajmuje stworzenie buildu, zwłaszcza tak dobrego jak wasz (teściu używa od ponad pół roku i sobie chwali - rozumieszWink teściu mnie pochwalił Wink ). Ale w każdym nawet najleszym zestawie zawsze znajdzie się jakiś błąd.
Ważne że go zlokalizowaliśmy
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Sprawa wydala mi sie popularna, gdyz zanim skierowalem sie z prosba o pomoc tutaj, przeszperalem pol internetu i znalazlem kilka podobnych tematow ale bez rozwiazania. Dobrze wyszlo, ze Tomek profesjonalnie pomogl namierzyc babola, razem z forumowiczami. Jak to mawiaja "w kupie sila".
Odpowiedz
A! I żeby nie było że resorakuję - na trop z js2py naprowadził mnie jeden anonim Smile - a reszta potoczyła się już sama. Moja zasługa to tylko tyle że to spiąłem...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Tak, ludzie z Cherrytv robią wielką robotę. Jakiś czas temu zainstalowałem ich builda i już zostałem. Z racji tego że brak ostatnio czasu na konfigurację ich build robi robotę. Chociaż ostatnio mnie zawiedli olewając słabsze sprzęty przy nowych aktualizacjach dopakowując build tapetami 4K. Ale rozumiem. Postęp czasu. Wielu szacun za ich robotę. A Tomku ciebie pamiętam jeszcze z czasów rewolty ramica. Pomagałeś mi w konfiguracji skóry. Dzięki, że zawsze można na tobie polegać.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Cherry tv to teraz PTW? Czy to osobne projekty?
Odpowiedz
REKLAMA:

Build Cherry powstaje w ramach działalności grupy Polish Team Wizard.
PTW to grupa ludzi którzy tworzą ten oraz kilka innych buildów, aktywnie uczestniczą w rozwoju wtyczek do kodi, wspomagają nas także tutaj. Czasem się przenikamy Wink
Odpowiedz
Czesc.
Pojawila sie aktualizacja Cherry tv do wersjii 2.1.1, sama aktualizacja przebiegla poprawnie, ale juz po przeladowaniu profilu pojawil sie komunikat o problemie z aktualizacja js2py "nieudana aktualizacja js2py". Wchodzac w zaleznosci jest informacja o dostepnej aktualizacji przy js2py, ale podczas recznej proby aktualizacji wystepuje ten sam komunikat. Probowalem tez ponownie zainstalowac aktualizacje Cherry tv z repozytorium PTW, ale dalej to samo. Czy ktos juz tez aktualizowal i napotkal podobny problem?
Odpowiedz
Tutaj jest wszystko opisane
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Dzieki, u mnie tez byl zainstalowany ten Balkan.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości