Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Bzdura. W PL można oglądać. Nie można udostępniać. Jeśli nie korzystasz z wtyczek typu p2p to nie potrzeba VPN.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Nie. Nie jest wtyczka typu p2p. A wcześniej odpowiedziałem dlaczego bzdurą jest stosowanie VPN do filmów pl. Teoretycznie za filmy zagraniczne pobierane przez p2p nikt nie będzie cię ścigał. Ale za polskie super produkcję TVN czy vegi ścigali nie raz (na zasadzie czym większe gówno tym bardziej szukali kto pobiera i udostępnia przez p2p - kasa musi się zgadzać.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...