Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lista kanałów m3u
Na new.plusx można płacić przez paypal i także kartą visa , koszt to 4.80Euro za 1miesiąc , myślę że stabilniej i szybciej przełączają się kanały niż na teelelevi, no i archiwizacja wszystkich kanałów jest do 5 dni
Odpowiedz
REKLAMA:

Witam,

wrzucę info odnośnie bitcoina.

Dzięki jakiemuś kretynowi z wykopu, który podał dane prywatne na wykopie zablokowali "normalne" płatności.

Obecnie jedno co znalazłem w miarę sensowne i szybko to płatność przez kantor bezpośrednio na adres teleele podawany podczas wyboru płatności przez cryptonator.
W tym wątku na wykopie jest więcej info:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

prawie na samym dole podałem adres tego kantora, którego użyłem:

Nie wiem czy u Was będzie weryfikacja przy płatności przez By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. u mnie nie było, ale ostrzegam że może być. 
Z tego co zauważyłem podczas kilku dni szukania więcej info o bitcoinach i zakupie/przelewach w tej kryptowalucie to na każdym kroku będą chcieli nas oskubać na wszystkie możliwe sposoby (opłata za to, tamto i owamto).

Pozdrawiam,
Angel.
Odpowiedz
Można też ściągnąć na PC portfel electrum:

założyć nowy portfel w programie
A Bitcoiny kupić na 4coins poprzez opcję "natychmiastowy zakup"

z tego co pamiętam żadnej wielkiej rejestracji tam nie było przy takim zakupie.

A to że są prowizje przy każdym przelewie BTC to raczej nic z tym nie da się zrobić, przy częstych przelewach na małe sumy BTC jest kompletnie nie opłacalny Undecided
Odpowiedz
(28-12-2020, 01:32 PM)jon1022 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

założyć nowy portfel w programie
A Bitcoiny kupić na 4coins poprzez opcję "natychmiastowy zakup"

z tego co pamiętam żadnej wielkiej rejestracji tam nie było przy takim zakupie.

A to że są prowizje przy każdym przelewie BTC to raczej nic z tym nie da się zrobić, przy częstych przelewach na małe sumy BTC jest kompletnie nie opłacalny Undecided
Dlatego wrzuciłem link do tego kantoru, bo nie trzeba zakładać portfela tylko od razu podaje się docelowy portfel z konkretną kwotą BTC i jest podana kwota  do zapłaty w PLN.

Pozdrawiam.
Odpowiedz
@fingerr

Mam rozumieć że już doładowałeś w ten sposób konto na teele. ? W jakim banku mają konto aby szybko wpłacić im PLN
Odpowiedz
@bigtoy
Tak, doładowałem, ale zrobiłem błąd bo założyłem portfel na tym cryptonatorze mając nadzieję że przelew w ramach jednego "operatora" będzie za free, niestety się pomyliłem, pierwszy raz miałem styczność z kryptowalutami.

Ja płaciłem blikiem więc nie wiem w jakim banku mają konto.

Pozdrawiam.
Odpowiedz
REKLAMA:

Mam zamiar to zrobić tak:
wybrać płatność cryptonator wpisać 9€ wybrać BTC potem start payment tam na dole skopiować adres płatności i ilość BTC i dalej skorzystać z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
I tu pytanie czy tak będzie dobrze i czy będą jakieś dodatkowe oplaty, może ktoś już taka ścieżkę przechodził
Odpowiedz
(02-01-2021, 09:43 AM)bigtoy napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
I tu pytanie czy tak będzie dobrze i czy będą jakieś dodatkowe oplaty, może ktoś już taka ścieżkę przechodził
Moim zdaniem powinno zadziałać bez problemu, ponieważ podajesz docelowy portfel i dokładną kwotę BTC do przelania. No i od razu widzisz ile zapłacisz.
Jedyny problem jaki możesz napotkać, to mogą chcieć weryfikacji przy zatwierdzaniu płatności, u mnie nie było ale piszą że może być i trzeba się z tym liczyć.

Pozdrawiam.
Odpowiedz
Ja na stronie By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.  zakupiłem btc i podałem adres aby zostały wysłane na By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.. , mam tam założone konto , gdy kasa sie pojawiła to na stronie telee wybrałem płatność bitcoin i w telefonia z aplikacji Cryptonaor zeskanowałem kod QR , przelałem 9 Euro było to 29.12 , i niestety do dziś nie ma przelewu na koncie telee
Odpowiedz
Witam, mam szybkie pytanie co do plusx. Czy wykupując podstawowy pakiet (4.8 EUR) mogę oglądać na TV i PC jednocześnie (oczywiście w tej samej sieci) bez problemów czy to wykryją? Na wykopie widziałem odpowiedzi że niby nie ale może coś się zmieniło?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości