Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nc+ brak EPG i pusto w zakładce Telewizja
Z dnia na dzień raptem cała zakładka Telewizja, w której miałem kanały z nc+ go została wyczyszczona nie mam EPG, listy kanałów. Jak wejdę normlanie przez dodatki to w nc+ normalnie moge się zalogować i wszystko działa ale mam wrażenie że mniej sprawnie . Ma ktoś pomysł co trzeba zrobić żeby to odzyskać? Huh
Odpowiedz
REKLAMA:

(19-01-2021, 12:04 PM)tureczeq napisał(a): Z dnia na dzień raptem cała zakładka Telewizja, w której miałem kanały z nc+ go została wyczyszczona nie mam EPG, listy kanałów. Jak wejdę normlanie przez dodatki to w nc+ normalnie moge się zalogować i wszystko działa ale mam wrażenie że mniej sprawnie . Ma ktoś pomysł co trzeba zrobić żeby to odzyskać? Huh
Sprawdziłeś w ustawieniach iptv simple klient, tak jak radził ci kolega MJW ?

Może po prostu wystarczy ustawić ponownie ścieżkę do pliku m3u i wpisać adres EPG Wink
Odpowiedz
(19-01-2021, 12:24 PM)jon1022 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. niestety nadal nic
druga z list, którą udało mi się znaleźć By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.eż nic niestety. Zawsze po odpaleniu zakładki Telewizja ładowały się kanały na górze teraz nic się nie dzieje...
Odpowiedz
Pierwsza lista: 404 - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Druga lista: 404 - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
także żadna z nich nie będzie działać
Spróbuj tą:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. (krótki link: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.)
Najlpieej zapisz sobie ją na dysku i wskaż plik w kliencie TV

Podziękowali: tureczeq
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(21-01-2021, 10:23 AM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Spróbuj tą:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. (krótki link: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.)

Działa, dzięki Big Grin
Odpowiedz
Poszły małe poprawki  epg, dla braków w liście m3u.
Spróbuj tą:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. (krótki link: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.)
Odpowiedz
REKLAMA:

(21-01-2021, 10:23 AM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Spróbuj tą:

(22-01-2021, 10:14 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. (krótki link: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.)

Potrzebuję listy m3u z epg też z podstawowymi kanałami tj. TVP 1, 2, TVN, TVN 7, POLSAT.

Posiadacie może?
Odpowiedz
WP PILOT za darmo wtyczka.
Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!

[Obrazek: a015.gif]

Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Wolałbym wszystko w jednym, no ale jak nie będzie to pomyślę.
Odpowiedz
To wygeneruj w wp pilot i po prostu połącz w 2 listy w notepad+
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: