04-03-2021, 09:35 PM
Witam
Do tej pory z lepszym bądź gorszym skutkiem radziłem sobie ze sporadycznymi problemami w Kodi. Albo kierując się prostym kojarzeniem, albo szukając w necie. Teraz wymiękam, a i w necie nic nie mogę znaleźć.
Fanfilm w ogóle nie listuje odcinków w katalogach sezonów seriali. W żadnym. Wszystko puste. Nie mogę też skojarzyć czy zastosowałem jakieś zmiany w Kodi które mogłyby przyczynić się do tego. Akurat ostatnio miałem mniej czasu na tą rozrywkę, za to urwanie głowy w robocie. Nie mogę też sobie przypomnieć czy to nastąpiło przed, czy po aktualizacji Coreelec do 9.2.6
Przypuszczam że problem wiąże się z tym błędem
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Do tej pory z lepszym bądź gorszym skutkiem radziłem sobie ze sporadycznymi problemami w Kodi. Albo kierując się prostym kojarzeniem, albo szukając w necie. Teraz wymiękam, a i w necie nic nie mogę znaleźć.
Fanfilm w ogóle nie listuje odcinków w katalogach sezonów seriali. W żadnym. Wszystko puste. Nie mogę też skojarzyć czy zastosowałem jakieś zmiany w Kodi które mogłyby przyczynić się do tego. Akurat ostatnio miałem mniej czasu na tą rozrywkę, za to urwanie głowy w robocie. Nie mogę też sobie przypomnieć czy to nastąpiło przed, czy po aktualizacji Coreelec do 9.2.6
Przypuszczam że problem wiąże się z tym błędem
ERROR: Control 50 in window 10025 has been asked to focus, but it can'tBy zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

znalazłem backup który przywrócił funkcjonalność. Potem po kolej wszystkie aktualizacje dodatków i za każdym razem restart Kodi Zaliczyłem wszystkie i dalej hula No to zagwozdka, ale przypomniałem sobie że muszę jeszcze przywrócić advancedsettings, bo w tym czasie przestawiałem video bazę na synka. No i stało się, po tym znowu przestało wyświetlać. W czym może być problem