Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lista kanałów m3u
Czy ktos moze polecic ktoras z tych Ru list:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Aby zrodziło się to co możliwe, należy stale próbować tego co niemożliwe.
Odpowiedz
REKLAMA:

@coni przeniosłem twoje posty tutaj, bo tam jest temat o zaproszeniach do plusx. Smile
Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!

[Obrazek: a015.gif]

Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
@mjw
OK,
tak sie wlasnie zastanawialem, gdzie to najlepiej wkleic.
Byc moze lepszym rozwiazaniem bylby Shoutbox?
Aby zrodziło się to co możliwe, należy stale próbować tego co niemożliwe.
Odpowiedz
Można tutaj na spokojnie. Z tej listy testowałem Sharavoz i IlookTV i te drugie to tragedia.
Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!

[Obrazek: a015.gif]

Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Witam
Chcę zrobić opłatę na telelevidenie...co polecacie? Chciałbym paypal albo revolut ale chyba ma zablokowane Sad
Odpowiedz
(10-06-2021, 06:36 PM)pikej napisał(a): Chcę zrobić opłatę na telelevidenie...co polecacie? 

Po zalogowaniu na swoje konto, raczej dostrzegasz jakie masz opcje "doładowań"...nie ma potrzeby "polecania", indywidualny wybór na miarę Twoich możliwości/kalkulacji finansowej [Obrazek: g075.gif]

[Obrazek: ZZkj11ll.jpg]

Podziękowali: pikej
Odpowiedz
REKLAMA:

(10-06-2021, 06:53 PM)Łonogrzmot napisał(a):
(10-06-2021, 06:36 PM)pikej napisał(a): Chcę zrobić opłatę na telelevidenie...co polecacie? 

Po zalogowaniu na swoje konto, raczej dostrzegasz jakie masz opcje "doładowań"...nie ma potrzeby "polecania", indywidualny wybór na miarę Twoich możliwości/kalkulacji finansowej [Obrazek: g075.gif]

[Obrazek: ZZkj11ll.jpg]

Zrobione! Dzięki!
Odpowiedz
[Obrazek: KA02d1ul.jpg]
Odpowiedz
(01-06-2021, 11:42 PM)mjw napisał(a): Można tutaj na spokojnie. Z tej listy testowałem Sharavoz i IlookTV i te drugie to tragedia.
Testowałem IlookTV - wg mnie to tak strasznej tragedii nie ma - masz trochę polskich kanałów, polsat premium, sporo kanałów SKY, jeżeli chcesz obejrzeć KSW - na spokojnie to zrobisz w Match Bojec (sorry nie mam cyrylicy Smile.
Liga angielska dostępna bezproblemowo na Sky lub innych angielskich, z tego co patrzyłem nie przycina więc za 1 $ warto jak najbardziej
Odpowiedz
No proszę, jak bardzo ładnie do zagadnienia podeszło telee [Obrazek: e020.gif]

[Obrazek: HNPe5CMl.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości