Liczba postów: 107
Liczba wątków: 19
Reputacja:
6
Wersja Kodi: 17.6
System operacyjny:
Urządzenie: Nvidia Shield TV
Mi się udało zarejestrować na Teleelevidenie. Działa całkiem stabilnie no może poza kanałami zagranicznymi 4k. Np Eurosport 4k i Discovery Ultra 4k ma co jakiś czas sekundowe przeskok obrazu ale bez tragedii. Wow! 4K w ogóle nie działa u mnie. HERITAGE_4K Strasznie klatkuje. Widać jakiś problem z synchronizacją jest. MOOZ 4K też łapie przycinki.
Mam pytanie do znawców. Czy da się w jakiś sposób wydobyć link w którym główna ścieżka dźwiękowa jest w języku angielskim? Denerwuje mnie za każdym razem zmienianie dźwięku z Rosyjskiego na Angielski.
REKLAMA:
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 15.
Urządzenie: TV Sony
(11-10-2021, 07:31 PM)kowalmisiek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Sposób działa bo sam używam, jedynie u innego dostawcy ale to nie powinno miec znaczenia.
Minusem tego jest że tak edytowana lista nie dostaje aktualizacji jak wpadają nowe kanaly no ale zdarza się to dosyć rzadko.
Liczba postów: 110
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 18
System operacyjny:
Urządzenie: Mi box s 4K
Nie macie problemów z tivimate? Strasznie przerywa, pojawia się czarny ekran na sekundę, po kablu i po wifi tak samo
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 2,714
Liczba wątków: 21
Reputacja:
169
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: Wszystkie wypasione :)
(19-10-2021, 07:15 PM)ten30 napisał(a): Nie macie problemów z tivimate?
Tradycyjnie nie...gdzieś tam/ktoś na Cinemax "Głębia strachu", za pośrednictwem tej aplikacji, nie zgłasza żadnych negatywnych uwag.
Reputacja:
0
System operacyjny:
(19-10-2021, 07:22 PM)Łonogrzmot napisał(a): (19-10-2021, 07:15 PM)ten30 napisał(a): Nie macie problemów z tivimate?
Tradycyjnie nie...gdzieś tam/ktoś na Cinemax "Głębia strachu", za pośrednictwem tej aplikacji, nie zgłasza żadnych negatywnych uwag. Polsat Sport premium strasznie się tnie
Reputacja:
169
System operacyjny:
(19-10-2021, 07:29 PM)ten30 napisał(a): Nie macie problemów z tivimate?
Polsat Sport premium strasznie się tnie
Poprosiłem grzecznościowo o zmianę kanału...mecz Atletico Madryt - Liverpool 1:2 sam miód obraz/dźwięk, wskazana przez Ciebie aplikacja sprawuje się idealnie!
REKLAMA:
Reputacja:
0
System operacyjny:
(19-10-2021, 07:35 PM)Łonogrzmot napisał(a): (19-10-2021, 07:29 PM)ten30 napisał(a): Nie macie problemów z tivimate?
Polsat Sport premium strasznie się tnie
Poprosiłem grzecznościowo o zmianę kanału...mecz Atletico Madryt - Liverpool 1:2 sam miód obraz/dźwięk, wskazana przez Ciebie aplikacja sprawuje się idealnie! Pps 1, nie przycina się, faktycznie
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Wersja Kodi: 18.6
Urządzenie: Mi box 4k
(19-10-2021, 07:15 PM)ten30 napisał(a): Nie macie problemów z tivimate? Strasznie przerywa, pojawia się czarny ekran na sekundę, po kablu i po wifi tak samo
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka U mnie też przycina, ale przeważnie są to kanału typu hgtv, TVN.
Aplikacja Tivimate, lista od tele...
Myślę że już tak od 4-5 dni się przycina
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Reputacja:
169
System operacyjny:
(20-10-2021, 02:58 PM)tediszyszon napisał(a): U mnie też przycina, ale przeważnie są to kanału typu hgtv, TVN.
Kanały niszowe, nawet nie ma jak sprawdzić, testowo po pół minuty jakieś "Zgłoś remont" jak złoto, dłużej się nie da wytrzymać, masakra
Z drugiej strony na Mi BOX nie dziwi nic...
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Wersja Kodi: 18.6
Urządzenie: Mi box 4k
(20-10-2021, 03:08 PM)Łonogrzmot napisał(a): (20-10-2021, 02:58 PM)tediszyszon napisał(a): U mnie też przycina, ale przeważnie są to kanału typu hgtv, TVN.
Kanały niszowe, nawet nie ma jak sprawdzić, testowo po pół minuty jakieś "Zgłoś remont" jak złoto, dłużej się nie da wytrzymać, masakra ![[Obrazek: k045.gif]](https://cosgan.de/images/smilie/froehlich/k045.gif)
Z drugiej strony na Mi BOX nie dziwi nic... Właśnie żona ogląda tego typu programy na tym kanale 
Ale teraz ciekawostka, oglądając ten kanał na żywo przycinało cały czas, ale w momencie cofnięcia transmisji o kilka sekund i problem znika.
Internet po kablu, światłowód 500mb.
Myślisz że może to być problem sprzętu? Fakt mam stary model mi boxa, myślałem ostanio żeby kupić ten z canal+ na promocji ponieważ potrzebuje jeden box do pracy  i mógłbym do domu wstawić nowy jakiś, a tego z Xiaomi dać do pracy. Co polecasz?
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
|