Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amazon Fire TV Stick
Chyba nic z tego sklep został usunięty z Shopee
Odpowiedz
REKLAMA:

no to shoope naszą kasą na lewo obraca
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Ja wziąłem za pobraniem
Odpowiedz
No to gościu dostał dane osobowe kilkuset osób i zadowolony Smile
Odpowiedz
Pełna kultura, trzeba przyznać że singapurczycy błyskawicznie zwracają pieniądze, w przypadku niespełnionych zakupów [Obrazek: k045.gif]
Odpowiedz
Witam
Da się zainstalować najnowsze kodi 19.3 na tym Amazon Fire TV Stick 4K Max?
Odpowiedz
REKLAMA:

(15-12-2021, 06:53 PM)zorro_9 napisał(a): Da się zainstalować najnowsze kodi 19.3 na tym Amazon Fire TV Stick 4K Max?

Nawet trzeba [Obrazek: k045.gif]
Odpowiedz
(15-12-2021, 07:03 PM)Łonogrzmot napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Big Grin
Odpowiedz
(15-12-2021, 06:53 PM)zorro_9 napisał(a): Witam
Da się zainstalować najnowsze kodi 19.3 na tym Amazon Fire TV Stick 4K Max?
 Da się nawet zainstalować kompilację 19-tki na której odpala Dolby Vision z mkv.
Odpowiedz
Mam ten amazon tv stick 4k max i monitor Odyssey G7 Gaming i tu jest problem że ma jedno hdmi a dwa displayport jak podłączam przez to By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
to nie ma obrazu a jak przez hdmi to jest obraz i moje pytanie takie jest czy się da podłączyć amazon fire stick 4k max przez displayport z tym Monitorem?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości