Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie
(12-02-2022, 06:54 AM)subzero88 napisał(a): Jaka jest najszybasz najlepsza i wogle apka do IPTV??
Polecam Tivimate. W wersji free możesz ją potestować i przekonać się jak szybko ładuje listę kanałów (nawet potężną od Chińczyka) i jak szybko i płynnie działa. Chcąc w pełni korzystać z apki (więcej niż jedna lista, obsługa archiwum itp) potrzebujesz Premium. Masz opcję roczną i lifetime. Ja po opcji rocznej zdecydowałem się na dożywotnia i nie żałuję.
Przetestuj :-)
Odpowiedz
REKLAMA:

(12-02-2022, 06:54 AM)subzero88 napisał(a): A jak drugi rząd widżetów zrobić?
@subzero88 przytrzymujesz klawisz OK na dowolnej ikonie: wybierasz USTAWIENIA WOLF> SEKCJE > WIDŻETY i w podmenu linie możesz dołożyć kolejne rzędy.
Odpowiedz
(12-02-2022, 09:03 AM)p3t3r napisał(a):
(12-02-2022, 06:54 AM)subzero88 napisał(a): Jaka jest najszybasz najlepsza i wogle apka do IPTV??
Polecam Tivimate. W wersji free możesz ją potestować i przekonać się jak szybko ładuje listę kanałów (nawet potężną od Chińczyka) i jak szybko i płynnie działa. Chcąc w pełni korzystać z apki (więcej niż jedna lista, obsługa archiwum itp) potrzebujesz Premium. Masz opcję roczną i lifetime. Ja po opcji rocznej zdecydowałem się na dożywotnia i nie żałuję.
Przetestuj :-)
Dawno temu wykupiłeś ,, wieczną,, licencję na TIVIMATE premium??
Obecnie jak daje ,,anuluj,, (posiadam roczną) i chce na nowy wykupić/wznowić to mam tylko do wyboru opłatę roczną 36.99zl.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Nie mogę pobrać launch managera do canal plus box
Czy u Was link działa poprawnie, z poprawnym plikiem,
Możecie podzielić się odpowiednim linkiem
Odpowiedz
@Bartek sprawdź linki pod poradnikiem wideo.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&t=6s
Odpowiedz
(26-02-2022, 06:14 PM)Matheusz napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&t=6s
Udało się. Dzięki bardzo!
Odpowiedz
REKLAMA:

Mateuszu pod Twym filmem
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&t=6s
sa dwa pakiety linkow - te gorne sa starszą wersja od tych dolnych?
Pytam bo ten dolny live menager nie pobiera sie.
Czy dolne sa nowsze ? jak jest?i jesli tak to skad pobrac taka sama W jak w linku?
POZDR
Odpowiedz
Górne linki w opisie są aktualne i działają, oba pliki się pobierają.
Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!

[Obrazek: a015.gif]

Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Witaj mjw- różnia sie czyms te apki z pod filmu mateusza po za nr wersji ?I stotna wersja? mój canal box4k to wersja 4002 jakos tak
Odpowiedz
@PIO77 niczym się nie różnią.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości