Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie
Wielkie dzieki - M niech MOC bedzie z Tobą
Odpowiedz
REKLAMA:

Czy mozecie jeszcze poradzic jaka przegladarke zainstalowac i skad pobrac do canal box4k?
Z góry dziękuję za pomoc
Odpowiedz
W odpowiedzi na pytanie: Najlepiej to chyba poszukać apk z Chrome, ale do obsługi potrzebna jest myszka.

A pytanie moje: Zainstalowałem na sprzęcie HBOmax. Zalogowałem się. Ale filmy coś nie chcą się odtwarzać. Czarny ekran i migające kropki. Na MiBox S poszło. Coś w tym CANAL+ BOX trzeba ustawić jeszcze? Włączyć? Wyłączyć? Inne serwisy streamingowe działają.
Odpowiedz
Przypominam, że to nie jest wątek o problemach i ustawianiu C+ boxa. Robicie offtop.
Tutaj jest wątek dot. Canal+ boxa ----->>>By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&pid=38233#pid38233
Odpowiedz
Dzięki Matheusz za linka ... ale w sumie nie wiem, czy pisać tam, czy tutaj. Czy mój problem z HBOmax dotyczy tego sprzętu jako takiego, czy występuje w związku z wymianą launchera. A może tylko ja mam taki problem...
Odpowiedz
(07-12-2021, 01:00 PM)Matheusz napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Czy jest dostępne jakieś nowsze wydanie aplikacji Canal+ , zainstalowałem obie wymienione w tym wątku i żadna nie przyjmuje danych logowania do konta C+. Dane logowania są poprawne, co sprawdziłem na innych urządzeniach, a tu po zmianie launchera na Wolfa (C+BOX4K) dostaję komunikat o niepoprawnym logowaniu. Czy to może być wina aplikacji?
Odpowiedz
REKLAMA:

@tomaloo najnowsza - 5.8.1
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
ma ktoś działający plik apk aplikacji amazon prime video dla wolf launcher?
Odpowiedz
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Witam
Jest tu nowy i proszę o poradę odnośnie canal boxa.
Kupiłem synowi (nastolatkowi) ten sprzęt a ten przekombinował i nieźle nabroil.
Po włączeniu pokazuje się tylko czarny ekran i to wszystko. Nie można wejść w ustawienia poprzez wywoływanie głosowe. Pokazuje się tylko link do przeglądarki internetowej i jakiś kod. Kompletnie nie wiem co z tym zrobić.
Aha młody instalował jakiegoś launchera a potem usunął.
Czy możecie wytlumaczyć zgredzikowi co z tym można zrobić i  w jaki sposób.
Dzięki serdeczne i pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości