Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wybór iptv
Ja mam linka do rejestracji także jak ktoś potrzebuje to poroszę pisać na PW
Odpowiedz
REKLAMA:

(19-01-2022, 02:37 PM)jachu76 napisał(a): Ja mam linka do rejestracji także jak ktoś potrzebuje to poroszę pisać na PW
Ja z chęcią skorzystam
Odpowiedz
A jacyś użytkownicy iptv sklep (1x22) 5 dyszek za miesiąc mało nie jest więc chciałbym jakieś opinie poczytać
Odpowiedz
(04-02-2022, 09:48 PM)Bolek111 napisał(a): jakieś opinie

Test 24h sobie zapodaj od tego wynalazku...
Odpowiedz
(04-02-2022, 10:26 PM)Łonogrzmot napisał(a):

Jakieś mam wrażenie że na teście wszystko ładnie gładko chodzi, a potem zaczyna ścinać po czasie. Dlatego wolę opinie od użytkowników.
Odpowiedz
(05-02-2022, 06:22 AM)Bolek111 napisał(a):
(04-02-2022, 10:26 PM)Łonogrzmot napisał(a):

Jakieś mam wrażenie że na teście wszystko ładnie gładko chodzi, a potem zaczyna ścinać po czasie. Dlatego wolę opinie od użytkowników.
Miałem u nich pół roku IPTV że względu na Viaplay. Ze stabilnością różnie u nich bywa. Jednego dnia przycinało a innym razem działa extra. Obsługa klienta szybko działa jak jest jakiś problem. Maja ogromną bibliotekę VOD. Cenowo drogo wychodzi niż tele i plusx dlatego zrezygnowałem z ich usług.
Odpowiedz
REKLAMA:

(14-01-2022, 07:52 AM)Łonogrzmot napisał(a):
(14-01-2022, 06:43 AM)Bolek111 napisał(a): alliexpres można utopic kasę.

Nie bój żaby...na przykład jeden miesiąc testowo, to groszowy pseudo wydatek.

[Obrazek: HdMUs3x.jpg]
Bbezposredni link do tego Livego na AliExpress bedzie mile widziany! Smile
Aby zrodziło się to co możliwe, należy stale próbować tego co niemożliwe.
Odpowiedz
(02-04-2022, 12:10 PM)coni napisał(a): Bezposredni link do tego Livego na AliExpress bedzie mile widziany! Smile

No jak zobaczysz na teraz taką ofertę to wrzuć, a nie wykopuj archeo z pierwszej połowy stycznia [Obrazek: k045.gif]
Odpowiedz
Bezposredni link do tego Livego na AliExpress bylby mile widziany! Smile

...No jak zobaczysz na teraz taką ofertę to wrzuć, a nie wykopuj archeo z pierwszej połowy stycznia...

Mysle, ze sa tu tez tacy, ktorzy maja na ten temat wiecej pojecia i doswiadczenia (na AliExpress) niz ja i wielu innych.
I byc moze cos ciekawego i odpowiedniego tu "wrzuca"
Aby zrodziło się to co możliwe, należy stale próbować tego co niemożliwe.
Odpowiedz
Cześć, potrzebuje jakiś serwis po taniości głośnie zależy mi na TVP1, TVP2, TVN. Polsat. Wiem że istnieje WP Pilot darmowy lecz tam są reklamy po 3 minuty. Bedę to oglądał w audi a6 na 7 calach gdzie rozdzielosc nie jest zbyt wysoka wiec jakosc nie musi byc nawet hd. Podpowie ktos?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości