Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Promocje na androidowe boxy
Zgadza się. Dojrzałem, że brak opinii i na poprzedniej promocji nie zwracając na to uwagi zamówiłem box, ale po chwili zrezygnowałem. Anulowanie trwa, ale już wiem, że środki zostaną zwrócone po kontakcie z amazonem,jednak ze sprzedawcą brak kontaktu, tak więc dobrze, że jesteś czujny i ostrzegajmy się wzajemnie.
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
REKLAMA:

[Obrazek: 5oqnWI1.jpg]
[Obrazek: pVjULcJl.png]

Od kiedy serwis Disney+ trafił oficjalnie na nasz/turecki rynek [Obrazek: k045.gif], wersja z niemieckiej oferty ma bardziej praktyczną wersję pilota...
Odpowiedz
W czym praktyczna ? Jak dla mnie jest identyczny z tym co był zawsze w sprzedaży dodana tylko ta dioda niebieska.
Miałem akurat wersję USA z zielonym przyciskiem HULU i drugą międzynarodową z Amazon Muzic na pilocie używam obecnie.
Odpowiedz
(11-07-2022, 07:16 PM)Ktosi napisał(a): W czym praktyczna ?

[Obrazek: GDmgrY8.jpg]

Kontekst mojego wpisu był jednoznaczny, dedykowany przycisk dla serwisu Disney+, już dostrzegasz subtelną różnicę czy jeszcze nie bardzo?
Odpowiedz
Akurat nie  zwróciłem uwagi że ma inną wersje pilota  Polsce na Amazonie, zwykle kupuję  na zagranicznych portalach bo są o wiele tańsze oferty  niż oferty polskiego Amazona z ofertą ok  300 zł ostatnio. 
Zwykle wymieniałem tylko  piloty kiedy były uszkodzone  ( czytaj rozwalone czy zjedzenia przez psa ) i  bardziej opłacało się kupić nowy Fire  niż samego pilota w niewiele niższej cenie.  Ceny pilotów były po prostu chore przez jakiś czas 120-200 zł ! 

p.s. Obie wersje pilota są niby międzynarodowe jak to wszędzie w opisach, to w końcu która jest tą właściwą i jedyną  międzynarodową ? Wink
Odpowiedz
Okazja z Amazon.de tylko do końca dnia:

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. 63 zł
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. 111 zł
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. 159 zł
Odpowiedz
REKLAMA:

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
[Obrazek: ZRZfMZgl.jpg]
Odpowiedz
Prawdopodobnie to nowe SKU bez głowicy dvb-t2 - lub będzie mix starego z nowym.

Deklaracja CE Skywortha z końcówki sierpnia br.
odsłania nowy model: HY4001CD

Neonet już sprzedaje, tergi od jutra:

brak tunera na zdjęciach lub fotoszopka Big Grin
Odpowiedz
Bardziej stawiał bym tylko na demontaż gniazda antenowego i założenie zaślepki albo nowej wersji obudowy.

Pewnie w przyszłość przy aktualizacji systemu można spodziewać się całkowitego usunięcia dostępu do tunera co nie jest takie trudne wyłączając tylko sygnały sterujące głowicą.
Lepiej wyłączyć aktualizacje automatyczne i czekać na przetestowanie. Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości