Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polsat Box Go
Działa komuś ta wersja 1.101 na Android TV? Na Androidzie śmiga wszystko, wyskoczy tylko komunikat "Nie masz dostępu do tego materiału" i odtwarza. Na Android TV Błąd wtyczki Polsat Box Go i nic nie odtwarza.
Odpowiedz
REKLAMA:

(27-09-2023, 06:46 PM)p3t3n3t napisał(a): Moja wina człowiek działa jak automat nie było ICOK no to dawaj inne. No co powiem przepraszam za zamieszanie, oczywiście działa. Przyzwyczajenie jest drugą natura człowieka w tamtej wtyczce jest ICOK no to dawaj klikać. Przepraszam
Nie ma za co przepraszać ;-) To że nikt nie zgłaszał nie oznacza, że jest OK. Generalnie moduł logowania w PBG (wersja www) jest kapryśny i mało trzeba, żeby uaktywniła się captcha, a wtedy logowanie w Kodi nie ma prawa się powieść...

@Kasio 
Takie zgłoszenia nie mają sensu, bo nie zawierają szczegółów. Nie piszesz czy błąd powstał na etapie logowania, wczytywania listy materiałów czy odtwarzania. Jeśli tego ostatniego, to w jakiej sekcji (VOD czy TV)? Brakuje też informacji z jakiej wersji Kodi korzystasz i nie załączasz żadnych logów. Jeśli chodzi o ten przypadek z urządzenia z Androidem to też oznacza że wtyczka nie działa prawidłowo. Z jakiego pakietu korzystasz? Start?
Problem z tą wtyczką jest taki, że bazuje ona na dość nieaktualnym api i takie rzeczy mogą się tam dziać.
Odpowiedz
(27-09-2023, 12:50 PM)mtr81 napisał(a): Co do instalacji wersji 1.101, to masz zainstalować wtyczkę z ZIP-a, a ty próbujesz zainstalować z tego ZIP-a repo, więc wynika z tego, że kompletnie nie orientujesz się w temacie. Dałbym Ci namiar na inną wtyczkę do PolsatBoxGo, ale tego nie zrobię, bo po Twoich wpisach w tym wątku po prostu nie chcę żebyś z niej korzystał.
A jak to niby inaczej....? Zawsze albo dodaje jako źródło adres do zipa, albo bezpośrednio go ściągam i z niego repo instaluje.
A co do Twoich fochów, to miejsce na nie w jakiejś grupie dla gimbazy albo elektrodzie.
Odpowiedz
(27-09-2023, 03:21 AM)Grabek napisał(a): W momencie, jak próbuje dodać repo z tego zip, to zawiesza mi i restartuje cały system.

Chodzi o to, że nie masz dodać repo, tylko wtyczkę zainstalować z pliku zip.
Odpowiedz
[Obrazek: ko4Hm0ul.jpg]

Źle się może wyraziłem. Mam opcje "Zainstaluj z pliku zip". Ale w momencie wskazania na plik, zawiesza system. 
A dwa... Jak instaluje tak inne pliki, to dodają one repozytorium i wchodzę później w "zainstaluj z repozytorium"

Znakazlem wtyczkę w wersji 1.0.3 i ten sam komunikat błędu.
Odpowiedz
(28-09-2023, 05:41 AM)Grabek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

(28-09-2023, 06:21 AM)lolo99 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Dzięki. Zainstalowałem, ale bez zmian. Czy ta wtyczka ma jakieś dodatkowe wymagania? Typ systemu procesora?
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(28-09-2023, 06:30 AM)Grabek napisał(a): Czy ta wtyczka ma jakieś dodatkowe wymagania? Typu system?
U mnie wszędzie działa: Kodi 19 i 20, laptop, telefon, TV.
Odpowiedz
Spróbuję przeinstalować Osmc w wolnym czasie. Jak nie to kupię Fire stick.
Odpowiedz
(27-09-2023, 08:46 PM)mtr81 napisał(a): @Kasio 
Takie zgłoszenia nie mają sensu, bo nie zawierają szczegółów. Nie piszesz czy błąd powstał na etapie logowania, wczytywania listy materiałów czy odtwarzania. Jeśli tego ostatniego, to w jakiej sekcji (VOD czy TV)? Brakuje też informacji z jakiej wersji Kodi korzystasz i nie załączasz żadnych logów. Jeśli chodzi o ten przypadek z urządzenia z Androidem to też oznacza że wtyczka nie działa prawidłowo. Z jakiego pakietu korzystasz? Start?
Problem z tą wtyczką jest taki, że bazuje ona na dość nieaktualnym api i takie rzeczy mogą się tam dziać.

Masz racje, to była tylko informacja a zgłoszenie i tak niema sensu bo wystąpiła jakaś anomalia i teraz na każdym urządzeniu prócz telefonu z androidem ,laptop i Tv mam komunikat "przekroczono limit urządzeń"  w aplikacji Polsat Box Go (nie we wtyczce w kodi) ,po wylogowaniu się z aplikacji Polsat box Go na telefonie i zalogowaniu np. na Tv w aplikacji nadal mam ten sam komunikat "przekroczono limit urządzeń" chyba coś się w Polsacie popsuło Big Grin

A jeżeli chodzi o kodi to :
- Kodi 20.2 (na każdym urządzeniu)
- Logowanie poprawne, pakiet "start"
- Sekcja VOD
- Lista materiałów wczytana poprawnie
- Odtwarzanie błąd wtyczki Polsat Box Go

Wtyczka raczej działa poprawnie,myślę ze to jakiś problem w Polsacie.Szukałem na stronie Polsat Box Go czy gdzieś można podejrzeć ile i jakie urządzenia są zalogowane ale nie ma takich informacji,jak zniknie komunikat o przekroczeniu liczby urządzeń to dam znać czy coś się zmieniło z wtyczką.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości