Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem z logowaniem przez klucz netflix
dziękuję wszystko działa OK Smile
Odpowiedz
REKLAMA:

witam
Mógłby ktoś sprawdzić czy nadal działa netflix na kodi bo mi od kilku dnie przestało działać...
Odpowiedz
Działa. Jedynie pod Windowsem mogą być problemy:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Na razie bez rozwiązania.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Chodzi mi o android tv. Kiedyś to odpaliłem wg wskazówek z tego forum i działało. Teraz od tygodnia może dwóch sypie błędami i nie działa. Przeinstaluje wszystko raz jeszcze w takim razie. Dzięki za info
Odpowiedz
No to przydałoby się te błędy nam pokazać. Dać logi. Przeinstalowanie to nie metoda.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Witam,
Wtyczka netflix, odtwarza 2 minuty potem buforowanie i stoi, Cos czytalem ze to jakies zabezpiecznia DRM...ale nie wiem o co chodzi
Odpowiedz
REKLAMA:

(23-06-2024, 10:25 AM)dzanus100 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Znaczy to tyle że wtyczka jest praktycznie martwa na ten moment - Netflix dopiął  w końcu swego Sad

(działa jeszcze tylko na Linux aarch64 - Libreelec,Coreelec itp. ale to raczej kwestia czasu)
Odpowiedz
(23-06-2024, 04:36 PM)jon1022 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Znaczy to tyle że wtyczka jest praktycznie martwa na ten moment - Netflix dopiął  w końcu swego Sad

(działa jeszcze tylko na Linux aarch64 - Libreelec,Coreelec itp. ale to raczej kwestia czasu)

Dzieki
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości