Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie
Wykasowałem ten zrzut - włącz myślenie na przyszłość... Jeśli lista już poszła, to pewnie dostaniesz bana od teleele
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

A jeżeli doładowałem konto przez cryptomus. Przelałem krypto z binance . To ja będę musiał rozliczyć z tego podatek ?

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Witam, mam problem i może ktoś mi pomoże go rozwiązać. Zakupiłem wczoraj listę, ale nie mam opcji pobrać żadnej playlisty jak miałem kiedyś. Wcześniej podczas zakupu mogłem bez problemu pobrać listę m3u, a potem już było z górki. Teraz dostałem jedynie klawisz dostępu do playlist. Jak to mogę odpalić? Pewnie źródło trzeba wpisać ręcznie, ale nie wiem jak. Z góry dziękuję za pomoc. Smile
Odpowiedz
(18-12-2023, 07:35 AM)Feitan napisał(a): Zakupiłem wczoraj

Jeżeli masz aktywne konto, nie powinno być najmniejszego z dostępem do adresów/pobrania list...screen poglądowy.

[Obrazek: W92SXX7l.jpg]
Odpowiedz
W tym właśnie problem, że nie mam. Jedynie klawisz dostępu. Wcześniej gdy kupowałem dostęp to owszem nie było żadnych problemów z dostępem do adresów. [Obrazek: s6syElfl.png]

Napisałem do supportu. W odpowiedzi na maila dostałem jedynie ten link. siptv.eu/howto

Pisać do nich ponownie, czy jak?

Dobra, nie było tematu... Przepraszam, wszystko się wyjaśniło, delikatnie mówiąc... ? Dziękuję za odpowiedź i życzę miłego dnia. Smile
Odpowiedz
Witam, długo trzeba czekać na przyznanie środków na konto. Wysłałem rano voucher przez maila ale nadal stan konta to 0 euro. Zapytałem też przez telegram i cisza. To normalne że tak długo się czeka czy tylko ja mam takie szczęście?
Odpowiedz
REKLAMA:

(15-01-2024, 01:00 PM)mati123 napisał(a): Witam, długo trzeba czekać na przyznanie środków na konto. Wysłałem rano voucher przez maila ale nadal stan konta to 0 euro. Zapytałem też przez telegram i cisza. To normalne że tak długo się czeka czy tylko ja mam takie szczęście?
Chłopie zapisałeś się do tego buca przecież ten gość lekcewazy klientów od tylko kasę od ciebie zedrze a jak coś napiszesz to napisze że zablokuje więc zastanów się czy warto nie cena jest najważniejsza
Odpowiedz
(15-01-2024, 08:29 PM)kowalburg napisał(a):
(15-01-2024, 01:00 PM)mati123 napisał(a): Witam, długo trzeba czekać na przyznanie środków na konto. Wysłałem rano voucher przez maila ale nadal stan konta to 0 euro. Zapytałem też przez telegram i cisza. To normalne że tak długo się czeka czy tylko ja mam takie szczęście?
Chłopie zapisałeś się do tego buca przecież ten gość lekcewazy klientów od tylko kasę od ciebie zedrze a jak coś napiszesz to napisze że zablokuje więc zastanów się czy warto nie cena jest najważniejsza
Spoko już ogarnięte trochę mu pomarudzilem i zrobione. Chłopie to co polecasz zamiast tego buca? Czego używasz?
Odpowiedz
tylko plusx i mozna się dogadać ale nie długo będzie otwarta rejestracja    By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.     jest dobra te same kanały Teleelevidenie
Odpowiedz
(15-01-2024, 08:37 PM)kowalburg napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.     jest dobra te same kanały Teleelevidenie
No bo te całe By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. bierze listy z teleelevidenie tylko naliczają sobie marże, a skąd takie wieści że będzie otwarta rejestracja ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości