Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z aktualizacją epg
Witam wszystkich
Czy tylko ja nie mogę zaktualizować epg.ovh. Próbuję pl, plar i pltv i mam epg tylko do dziś. Czy epg.ovh przestało działać? Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam wszystkich
Pangenus
REKLAMA:

(11-06-2024, 04:41 AM)Pangenus napisał(a): Witam wszystkich
Czy tylko ja nie mogę zaktualizować epg.ovh. Próbuję pl, plar i pltv i mam epg tylko do dziś. Czy epg.ovh przestało działać? Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam wszystkich
Pangenus
mam  ten  sam  problem
(11-06-2024, 05:23 AM)Max1000 napisał(a):
Pozdrawiam wszystkich
Pangenus
mam  ten  sam  problem
Padło całkowicie czy chwilowo? A może na ktoś pewne i stabilnie działające epg z kilkudniowym archiwum i przynajmniej z 5 dni do przodu programem?
Pozdrawiam
Pangenus
(11-06-2024, 05:36 AM)Pangenus napisał(a):
(11-06-2024, 05:23 AM)Max1000 napisał(a):
Pozdrawiam wszystkich
Pangenus
mam  ten  sam  problem
Padło całkowicie czy chwilowo? A może na ktoś pewne i stabilnie działające epg z kilkudniowym archiwum i przynajmniej z 5 dni do przodu programem?
Pozdrawiam
Pangenus
Też tak mam także czekamy na jakieś info ze strony @sky02
Panowie została wrzucona poprawka, są pewne braki. Na dniach postaram się to poprawić.
Pozdrawiam Smile

Podziękowali: pras_pp
1
1
Czy w związku z tą sytuacją też jest problem z obrazkami do danych pozycji w EPG? Wcześniej były zdaje się z WP (źródło By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.) dla wszystkich programów, teraz zdaje się tylko dla kanałów TVP (źródło By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.)
REKLAMA:

(11-06-2024, 10:38 PM)pavcio napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.) dla wszystkich programów, teraz zdaje się tylko dla kanałów TVP (źródło  By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.)
Dokładnie teraz tego brakuje i nie tylko, oceny i kraju, ale już pokombinowałem i poprawiłem. Jutro po 7:30 powinno być ok.

Podziękowali: paul
1
1
Serdeczne dzięki
Dziękuję
Wydaje mi się, że to nie problem samej listy epg tylko programu. Sprawdziłem na innej liście która wiem że działała i też nie działa.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości