Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 19.5
System operacyjny:
Urządzenie: Play NOW TV BOX ver. 4
Dzień dobry
Pozwolę sobie podpiąć pod temat, jeśli w złym miejscu to proszę o przerzucenie we właściwe miejsce.
Szukałem przystawki do TV głównie do oglądania aplikacji typu Netflix HBO Prime itp i dodatkowo odtwarzać filmy z dysku przenośnego.
Kupiłem dekoder z Lombardu - Play TV BOX 4B <- tak nie 4K tylko 4B od KAONa
Sam dekoder działa fajnie apki śmigają, ale pojawił się problem z odczytem dysków zewnętrznych.
Doszedłem już do tego, że dekoder działa tylko z dyskami sformatowanym do FAT32 !
Czy jest jakaś możliwość ominięcia tego ?
Liczba postów: 256
Liczba wątków: 9
Reputacja:
18
Wersja Kodi: 18.3
System operacyjny:
Urządzenie: Android
13-05-2024, 11:41 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2024, 11:43 AM przez bigdamian.)
Można doinstalować do total comannder plugin co daje opcje odczytu i zapisu na partycjach exfat/ntfs. Nazwa pluginu to exFAT/NTFS for USB by Paragon.
Na Canal+ 4K android box ten pierwszy model z głowicą antenową działa poprawnie z dyskiem zewnętrznym 1Tb.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: Dv8990-t2
Witam posiadam tv box play sdmc dv8990-t2 /c pytanie podstawowe jak włączyć w tym ustrojstwie opcje programisty klikanie ok na kompilację nie działa, druga sprawa ktoś ma wgrane aplikacje na nim jak hdtv, uruchamiać aktywności itpbardzo mi zależy na kanałach dvb-t a tu taka lipa
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 18.9
System operacyjny:
Urządzenie: MXQ HD18Q
Wie ktoś jak sprawić by działały przyciski głośności i wycisz na pilocie z boxem z monitorem? W ustawieniach dźwięku w dekoderze mam już ustawione na PCM, ale dalej głośność mogę jedynie zmieniać przez przycisk asystenta googla, nie +/-.
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 19.4
System operacyjny:
Urządzenie: Canal BOX
Działa wam player na tym boxie ?