Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IPTV na 30 dni, z VOD i XXX.
Za pozwoleniem administracji.

[*]DranIPTV oferuje ponad 23 000 globalnych kanałów telewizyjnych na żywo i 100 000 treści na żądanie. Filmy i seriale w wielu językach i z różnych krajów. Oglądaj najlepsze sporty, filmy i programy telewizyjne z funkcjami Catch Up i EPG w jakości 4K/UHD/HD.

[*]Nasza usługa DranIPTV oferuje wszystkie premium kanały telewizyjne na żywo z każdego kraju na świecie. DranIPTV oferuje również mnóstwo treści na żądanie w jakości HD.

[*]Nasza bogata biblioteka wideo DranIPTV obejmuje: Francję, Belgię, Szwajcarię, Hiszpanię, Portugalię, Włochy, Niemcy, Holandię, Wielką Brytanię, Amerykę Łacińską, Brazylię, Turcję, USA, Kanadę, Afrykę, Indie, Pakistan, Arabię i inne popularne kraje.
[*]
VOD DranIPTV obejmuje: NETFLIX 4K, APPLE, DISNEY, FRANCE MOVIES, POLISH VOD, ITALY 4K, EXYU VOD, SPORT VOD, ADULT VOD i wiele innych.
Wszystko, czego potrzebujesz, to szybkie połączenie internetowe, aby cieszyć się naszą premium usługą DranIPTV. 
[*]Posiada kanały z całego świata.

[*]DranIPTV oferuje szeroki wybór rodzajów kanałów, w tym sport, rozrywkę, wiadomości, seriale, dokumenty, programy dla dzieci, kreskówki, filmy, thrillery i wiele więcej.

[*]DranIPTV, dzięki częstym aktualizacjom listy kanałów, zapewnia klientom stały dostęp do najnowszych i najlepszych treści. Znajdź każdy kanał, film i odcinek, który uwielbiasz.

Zasada jest prosta, piszesz ulubiony kolor post pod tym tematem. Każdy może napisać tylko JEDEN post. Biorą udział konta założone do wczoraj.

Losowanie jutro o 21:00

Podziękowali: pepe500
REKLAMA:

Różowy Wink

Wysłane z mojego KB2003 przy użyciu Tapatalka
Granatowy

Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
czarny
drzewniany
Niebieski
REKLAMA:

Zielony
Antracyt
Turkusowy

Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka
Ten co żona kazała na ścianę
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
1

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości