Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lista kanałów m3u
Szczerze mówiąc też ostatnio narzekam na plusa :/ i zastanawiam się nad alternatywą.

Kiedyś z tego co się orientuje to realną konkurencją było telee ale tam nie wiedzieć czemu nie chcą mnie wpuścić chociaż pisałem do nich kilka razy  Blush

Teraz widzę że są jakieś nowe (tv team, trex). Na kinguin widzę że można jeszcze kupić od LionOTT i Strong 8K. Czy ktoś może coś napisać więcej o tych operatorach ?
Odpowiedz
REKLAMA:

(12-08-2024, 10:34 AM)matrixpl napisał(a): LionOTT i Strong 8K. Czy ktoś może coś napisać więcej o tych operatorach ?

Pomimo kuszącej ceny omijać lion, za duzo kanałów tylko w jakości HD.

[Obrazek: RmUP29K.jpg]

Strong zapewne mutacja trex.

matrixpl napisał(a):jakieś nowe (tv team, trex)

Żadne nowe, lata na rynku.
Trex bezkonkurencyjny z ofertą VOD filmy/seriale.
Odpowiedz
(12-08-2024, 10:34 AM)matrixpl napisał(a): Kiedyś z tego co się orientuje to realną konkurencją było telee ale tam nie wiedzieć czemu nie chcą mnie wpuścić chociaż pisałem do nich kilka razy  Blush

Dziwne. Ostatnio tam praktycznie non stop otwarta rejestracja.

Jeśli chodzi o tv team to tutaj chodzi o tą stronę w PL czy z końcówką ru?
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
tv kropka team
Odpowiedz
Testuje obie. Trex działało wszystko. Tv team wiele polskich kanałów się nie odpala. Cena niższa, ale jakość gorsza. Oczywiście to darmowy test. Płatna lista nie wiem czy coś zmieniłaby.
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
Ostatnio właśnie coś się zepsuło tv team. Nieraz się zdarzało buforowanie ale teraz dużo nie działała. Ile kosztuje cały ten TRex ?

Wysłane z mojego RMP2103 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
REKLAMA:

Hej
Posiadam aplikacje m3u iptv na moim samsungu s22
Problem taki ze link jaki mialem wgrany przestal chodzic.
Moglby mnie ktos poratowac dzialajacym linkiem lub nakierowac na rzetelna strone gdzie kupie? Prosze? ?
Odpowiedz
Ostatnie dwie strony tematu masz wszystko.
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
Witam czy trex jest lepszy niż plusx?

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
W czym "problem" aby samodzielnie sprawdzić trex?

"Lepsze/gorsze" vs. archiwum/VOD, wybór należy do Ciebie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości