Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie
(09-09-2024, 01:19 PM)yattaman napisał(a): witam,
mam pytanko, czy Wolf launchera bezproblemowo zainstaluje na boxie Nokia 8010 ?
A po co ci to na noki ?
Odpowiedz
REKLAMA:

(09-09-2024, 02:19 PM)RebA napisał(a):
(09-09-2024, 01:19 PM)yattaman napisał(a): witam,
mam pytanko, czy Wolf launchera bezproblemowo zainstaluje na boxie Nokia 8010 ?
A po co ci to na noki ?
Prostota, wygoda, łatwość.
Wszystko co chce mam na głównym ekranie, jeden klik i otwieram co chcę.
Poza tym przyzwyczaiłem się już, na canal+ box miałem wolf'a.
Odpowiedz
(18-08-2024, 04:06 PM)Zbigniew napisał(a):
(13-08-2024, 07:30 PM)Matheusz napisał(a): Wyłączenie firmowego lounchera
Cześć Mateusz,mam takie pytanie  odnośnie waipu tv stick czy na nim mogę zmienić launcher na Projectivy.Próbowałem wpisać w ADB tą komendę co podałeś wyżej pm disable-user --user 0 com.canal.box  ale zamiast końcówki com.canal.box wpisałem com.waipu tv stick bo taka nazwa jest w info wpisana pod model.Nie stety nie mogę dalej przejść.Czy wogóle jest możliwość zmiany launchera na tym urządzeniu.Będę wdzięczny za wskazówki.

Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka

Na jakim etapie zatrzymuje się proces? Czy poprawnie wpisujesz komendę pm disable-user --user 0 com... ?
Odpowiedz
(03-11-2024, 08:07 AM)Dogbyte napisał(a):
(18-08-2024, 04:06 PM)Zbigniew napisał(a):
(13-08-2024, 07:30 PM)Matheusz napisał(a): Wyłączenie firmowego lounchera
Cześć Mateusz,mam takie pytanie  odnośnie waipu tv stick czy na nim mogę zmienić launcher na Projectivy.Próbowałem wpisać w ADB tą komendę co podałeś wyżej pm disable-user --user 0 com.canal.box  ale zamiast końcówki com.canal.box wpisałem com.waipu tv stick bo taka nazwa jest w info wpisana pod model.Nie stety nie mogę dalej przejść.Czy wogóle jest możliwość zmiany launchera na tym urządzeniu.Będę wdzięczny za wskazówki.

Na jakim etapie zatrzymuje się proces? Czy poprawnie wpisujesz komendę pm disable-user --user 0 com... ?
Już ogarnąłem temat, okazało się, że nie potrzebna jest żadna komenda.Projectivy launcher trzeba odpowiednio ustawić i wtedy chodzi tylko na nim.

Odpowiedz
Witam, podczas próby instalacji na dekoderze Playa (v.4) pojawiła się wiadomość "Podczas analizowania pakietu wystąpił problem".
Odpowiedz
Na Play Box TV nie ma potrzeby instalacji Launcher Managera.
Odpowiedz
REKLAMA:

Dobrze rozumiem że do boxa od Vectra DV8988 najlepiej wgrać czysty Wolf Launcher 0.1.9, czy ten sygnowany 0.1.7?
Aktualnie próbuje się łączyć z Vectra i wyświetla błąd połączenia. Czyli czarny ekran a na środku info o nieudanym połączeniu. Wejść w ustawienia mogę głosowo ale w aplikacjach nie ma menadżera plików, że jak dam na pendrive nowy Launcher to nie mam jak zainstalować, a przynajmniej nie znajduje rozwiązania... Dzięki za info która może usługa systemowa ogarnie instalacje z pendrive.
Odpowiedz
(21-11-2024, 09:14 PM)Matheusz napisał(a): Na Play Box TV nie ma potrzeby instalacji Launcher Managera.
A jak mogę usunąć aplikację Playa? Próbowałem przez ADB Appcontrol, ale cały czas ona się pojawia. Tak samo chciałbym się pozbyć logowania od razu, żeby nie było potencjalnych problemów z blokadą.
Odpowiedz
Polecam przez adb wyłączyć.
Odpowiedz
(24-11-2024, 01:36 PM)bigdamian napisał(a): Polecam przez adb wyłączyć.
Niestety w czwartej wersji boxa komenda nie działa, w drugiej bezproblemowo mozna było wyłąćzyc
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: