Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ekino-tv
Witam mam problem  z wtyczką ekino-tv ,używam kodi na Sony android tv .Podczas załączenia ekino-tv chcąc zobaczyć obojętnie jaki film lub serial wyskakuje mi info (Problem może inny link będzie działał ) i to się powtarza na wszystkich linkach .Nie wiem czy mi coś brakuje ale z zeszłym tygodniu wszystko działało . W czym jest problem ?
Odpowiedz
REKLAMA:

@baton2211
Napisz jaka to wtyczka, skąd masz - ustalimy, czy to "nasza" i czy będziemy Ci mogli pomóc.
Sprawdź na stronie internetowej ekino-tv.pl, czy ten film tam działa.
Sprawdź plugin FanFilm - on też wyszukuje źródła ze strony ekino.

Możesz dodatkowo napisać o jaki film Ci chodzi i które źródło, jeśli jest ich kilka.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
(23-09-2024, 09:35 AM)tele napisał(a): @baton2211 
Napisz jaka to wtyczka, skąd masz - ustalimy, czy to "nasza" i czy będziemy Ci mogli pomóc.

Możesz dodatkowo napisać o jaki film Ci chodzi i które źródło, jeśli jest ich kilka.
Awaria usunięta pomogło wyszczyszcenie cache i pamięc podreczną .Nie działały wszystkie filmy w ekino-tv
Odpowiedz
(25-09-2024, 11:20 AM)baton2211 napisał(a):

Awaria usunięta pomogło wyszczyszcenie cache i pamięc podreczną .Nie działały wszystkie filmy w ekino-tv
Hmm, mi to niestety nie pomogło... nadal nie działa, mimo, że działało kilka dni temu. Widzę wiele wątków jest poruszonych, że ekino przestało działać
Odpowiedz
(27-10-2024, 08:06 AM)Justyna0722 napisał(a):
(25-09-2024, 11:20 AM)baton2211 napisał(a):

Hmm, mi to niestety nie pomogło... nadal nie działa, mimo, że działało kilka dni temu. Widzę wiele wątków jest poruszonych, że ekino przestało działać

u mnie tez ekino -tv przestało działać od paru dni
Odpowiedz
U mnie już działa. I jedna i druga wtyczka. Jedna, która przestała działać, a działała kilka lat i była możliwość zalogowania, korzystania z folderów przestała odpalać filmy z dnia na dzień, po czym wczoraj wchodząc w tą starą tak tylko sprawdzając, odpaliło.
I druga wtyczka, którą tu na forum radzili też działa, jest trochę inna, inny wygląd, bez logowania, też działa.
Odpowiedz
REKLAMA:

A gdzie tu znajde tą działającą wtyczke ekino-tv ???
Odpowiedz
(01-11-2024, 05:05 PM)baton2211 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Dziekuje
Odpowiedz
(01-11-2024, 05:28 PM)Toov napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Dzieki wielkie Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości