27-05-2018, 02:44 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2018, 03:19 PM przez specialboy.)
(27-05-2018, 01:08 PM)zm1c4l napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.) ustawiłem jako domyślne EPG w opcjach i zalecam o nie dodawanie kolejnych linków co będzie wnioskowało o tym, że dane będą się nachodzić oraz ładowanie plików xml będzie trwało o wiele wiele dłużej, bo oczywiście będzie musiało wszystkie te linki obskoczyć. Dodajcie/zmieńcie sobie linki wówczas gdy w/w adres będzie miał timed out lub przestanie ładować informacje.
(26-05-2018, 04:53 PM)Mun_dek napisał(a): Ale właściwie to chciałem tu zapytać , czy ten mod m-TVguide z poprawionymi logami programów od kolegi "specialboy" , działa u kogoś poprawnie , stabilnie ?
A swoją drogą to kolega jest/był "szwejem", że do ludzi "miśki" mówi ?
Staram się wyjść Wam naprzeciw abyście nie byli nabijani w butelkę o jakieś tam PREMIUM, czy co rusz problemy z działaniem owej wtyczki. Jeśli pisząc słowo "miśki" uraziłem Waszą godność to przepraszam ale w zamyśle miałem tylko dobrą nowinę nt. że udało mi się obejść te ich głupie i zachłanne podejście (gdzie było wszystko zablokowanie dla ludzi bez tego ich PREMIUM, gdzie maksymalny jego koszt wynosił na allegro chyba 100zł. za 356 dni - obłęd!) i żebyście cieszyli się z pełnej funkcjonalności. Moja modyfikacja działa sprawnie i będzie działać sprawnie przez długi czas bez żadnych zobowiązań no chyba że serwisy streamujące coś sknocą u siebie. Tak więc mam nadzieje, że wszyscy na tym skorzystamy jak najlepiej ale nikogo oczywiście do niczego nie zmuszam...
Podziękowali: djemba, Mun_dek

, że do ludzi "miśki" mówi ?
. Tak więc mam nadzieje, że wszyscy na tym skorzystamy jak najlepiej ale nikogo oczywiście do niczego nie zmuszam...
Pomyśl nad repo