Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koniec Real Debrid, co dalej?
Tu fajna ciekawostka: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!

[Obrazek: a015.gif]

Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(29-11-2024, 10:02 AM)mjw napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Torbox posiada wtyczkę debridmediamanagera.
Panowie stawiają nowe serwery, ulepszają usługi. Ciekawe jestem jak TB faktycznie będzie działać.
Stosunek ceny do możliwości  wypada bardzo korzystnie.
Odpowiedz
Czy FEN lub Ezra obsługuje ALLdebrid? W ustawieniach jest parowanie. Doładowałem premium na ALLdebrid i nie wyszukuje mimo to źródeł.
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
to u mnie na odwrót, Fen i fenlight działają bez problemu, z lekkim opóźnieniem przy odtwieraniu źródła, natomiast nagle Umbrella (niedawno miał aktualizację) nie widzi źródeł, a widział zawsze (zapewne problem dotyczy ostatnich problemów z rd).
Odpowiedz
to u mnie na odwrót, Fen i fenlight działają bez problemu, z lekkim opóźnieniem przy odtwieraniu źródła, natomiast nagle Umbrella (niedawno miał aktualizację) nie widzi źródeł, a widział zawsze (zapewne problem dotyczy ostatnich problemów z rd). Może mi ktoś napisać w skrócie co się właściwie dzieje? wątków dużo na redicie, każdy wie że coś się dzieje, ale nikt nie pisze konkretów.
Odpowiedz
REKLAMA:

(10-12-2024, 04:17 AM)oglada22 napisał(a): Umbrella (niedawno miał aktualizację) nie widzi źródeł

Umbrella wersja 6.7.27 bez uwag.

[Obrazek: H7h9t8f.jpg]

Natomiast FEN wersja 3.5.01 tylko źródła real-debrid.
Odpowiedz
FEN - zródła Real Debrid i Easynews,
POV -Real Debrid,All debrid,Easynews, Offcloud, Torbox
Odpowiedz
@Łonogrzmot
Sprawdź czy np umbrella wyszuka Vaiana 2 ?
U mnie brak linków a Fen ligt znajduje
Odpowiedz
(10-12-2024, 09:26 AM)jachu76 napisał(a): umbrella wyszuka Vaiana 2 ?

Nie znajduje, może dlatego że jakość CAM/SD mam wykluczone w wynikach wyszukiwania.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: