Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kodi 21.0 Omega - w końcu stabilny
(08-08-2024, 08:04 AM)Toov napisał(a): O tym, że wypuszczenie Omegi na początku kwietnia (ponad 4 miesiące temu!) było wyjątkowym falstartem świadczy choćby fakt, że przez te 4 miesiące nie udało się twórcom podnieść wersji nawet o 1 stopień - nadal oficjalnie mamy wersję z 6 kwietnia i tylko rozwojowe wersje nocne ratują sytuację.
Owszem, ale właśnie doczekaliśmy się wersji v21.1.

Podziękowali: arkady1964

1
Odpowiedz
REKLAMA:

@Zuzia, ja miałem jeszcze do tej pory na jednym z moich urządzeń zainstalowane Kodi 20.5 Nexus, ale "przesiadłem się" się i na tym sprzęcie na Kodi 21.1 Omega:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. 

Pozdrawiam
Odpowiedz
Dobra informacja na początek roku: lada chwila pojawi się najnowsza wersja Kodi Omega (v.21.2) Smile  - i to powinna już być naprawdę STABILNA wersja Omegi.

Dzisiejsza wersja nocna (16 stycznia) posiada już wewnętrzne oznaczenie 21.2.

1
Odpowiedz
(18-08-2024, 01:14 AM)arkady1964 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. 

Pozdrawiam
Dzięki za info. Jak ludzie potestują to w końcu może zaktualizuję bo google tv z wyłączonym update chodzi cały czas.
1
Odpowiedz
Kodi Omega 21.2 już oficjalnie dostępny na By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.  Smile

1
Odpowiedz
Daje znać, że dalej jest lipa z wolny uruchamianiem/wyłączeniem plików wideo w v21.2 na Chromecasta 4k.
Wczoraj zrobiłem po roku aktualizacje :/
Odpowiedz
REKLAMA:

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: