Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Promocje na androidowe boxy
(30-11-2024, 02:26 PM)robert32 napisał(a): Dzień dobry.

Jaki box pod Coreelec możecie panie/panowie polecić? Nie musi być certyfikowany pod Netflix, wystarczy żeby można było odpalić Coreelec. Nie musi być przesadnie drogi Wink Z góry dziękuję za porady.

Polecam box na Amlogic s905x4. Jest w dobrej cenie. Ma sprzętową akceleracje AV1 / 8K.
Ja za grosze (160zł z air mouse) kupiłem H96 max x4 4/64 GB.

Działają wszystkie wersje (najnowsze) CE.
CE odpalam z USB, ale będę instalował na emmc (muszę poczytać jak to zrobić) Smile
Pozdrawiam.
Odpowiedz
REKLAMA:

To jest na zwykłym androidzie czy TV?
Odpowiedz
(05-12-2024, 08:13 AM)martin777 napisał(a): To jest na zwykłym androidzie czy TV?

TV.
Odpowiedz
KICKPI KP1 - to samo co Homatics BOX R Lite 4K
Działa DVB-T2 po dodaniu adaptera USB.
Udało mi się wyrwać za 160zl teraz trochę podrożał ale co chwilę są promki. Działa bardzo ładnie. Przez tydzień. Nie zauważyłem żadnego problemu

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Zamówiłem sobie pod choinkę, zobaczę co to za wynalazek?
H96 Max M9S Android 14 TV Box,
8 GB RAM 128 GB ROM,
RK3576 8 rdzeni,
dekodowanie 8K AV1, WiFi 6, Bluetooth 5.4, 1*USB3.0 1*USB2.0 1*HDMI2.1 1*1000M Ethernet 1*SPDIF 1*Audio
Skyshowtime, Prime Video, Disney+, Canal+
Odpowiedz
"KICKPI KP1 - to samo co Homatics BOX R Lite 4K"

Sprawdzilem, dziala co ma dzialac DV/DA, ale to MUL jest, do teraz z tych tanich i fajnie dzialajacych tylko google tv streamer 4k.

Narazie Adas
Odpowiedz
REKLAMA:

(21-12-2024, 08:09 AM)adas13 napisał(a): "KICKPI KP1 - to samo co Homatics BOX R Lite 4K"

Sprawdzilem, dziala co ma dzialac DV/DA, ale to MUL jest, do teraz z tych tanich i fajnie dzialajacych tylko google tv streamer 4k.

Narazie Adas

Jak za cena 180-200zl + dongle DVB-T za około 70-80zł daje fajny dekoder DVB-T2 z androidem. Za dobrą cenę. TV działa bardzo dobrze, sam system też działa dobrze, nie jest to NVIDIA shild ale jak za cena 250-280zl za komplet jest bardzo dobrze. Wolę to niż niż kupować za 200 zł przystawki z Play, Vectra itp co co chwilę coś kombinują i TV nie działa
Odpowiedz
(01-10-2024, 11:34 AM)477112 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

s905x4
4GB RAM
32GB Flash
Ethernet, toslink, Wifi AX

W sierpniowej aktualizacji naprawiony został bug z brakiem trybu adapcyjnego hdr. Teraz jest i działa.

zmieniamy walute na usd
używany któregoś z tych kuponów
IFPFX44
IFPQEBY
IFPURVU
IFPCVST
IFPU9EX

Wyjdzie poniżej 50usd, ok 192zł.

Czy ktoś się orientuję czy pilot w tym boxie jest na bluetooth ?
Odpowiedz
Tak. Jest na bt. To certyfikowany box.

Przyciski ma klikane, jak kogoś będzie wkurzać pilot może kupić playowego:
Odpowiedz
Dzięki za info. A z ciekawości jak się paruje taki pilot ? Pilot został mi po boxie Play 2 który właśnie padł i szukam jakiegoś nowego.
Zastanawiałem się nad xiaomi (ale ma tylko 2/8GB) i właśnie Kinkahn G1. A może jest coś wartego uwagi w cenie ok 200zl?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: