Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YouTube - generowanie własnego klucza API
Witam
co to może być jak wszystko dobrze zrobiłem wyskakuje taki komunikat "Sign in to confirm you’re not a bot." error with YouTube video"
Odpowiedz
REKLAMA:

(23-02-2025, 01:03 PM)zorro_9 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
@zorro_9 przeczytaj kilka postów wyżej. Jednemu użytkownikowi pomogło zainstalowanie By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

@Adek89 jeśli chcesz yt tylko do trailerów to możesz spróbować wtyczkę yt z repo By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. (te od HBO). Ta wersja podobno nie wymaga kluczy.
Odpowiedz
(23-02-2025, 01:46 PM)DenDy napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. (te od HBO). Ta wersja podobno nie wymaga kluczy.

Właśnie czegoś takiego tylko potrzebowałem.

Dzięki.
Odpowiedz
dzięki za pomoc wszystkim działa wersja 7.2.0 beta5
Odpowiedz
(23-02-2025, 01:46 PM)DenDy napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

@Adek89 jeśli chcesz yt tylko do trailerów to możesz spróbować wtyczkę yt z repo By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. (te od HBO). Ta wersja podobno nie wymaga kluczy.
o super przyda sie wlasnie po trailery z fanfilm,

no i kupa, dalej rzada dodatku yt do wlaczenia trailera

uszylory to ze zwyklej kombinacj iz kluczami ale do samych trailerow to sygui by bylo spoko ale ten z linku nie daje zadnej takiej opocji a inne pliki nei chca sie wgac
Odpowiedz
REKLAMA:

U mnie działa, tylko przed instalacją tego od Slyguy'a odinstalowałem poprzedni.

Przetestowałem na Windowsie oraz na AndroidTV.

Trochę jakby dłużej trzeba poczekać na uruchomienie materiału, ale to i tak lepsze niż przechodzenie przez te klucze, a potrzebuje tego tylko do zwiastunów.
Odpowiedz
@Adek89 na pewno dobrze to zrobiłeś?
1. Instalujesz repozytorium
2. Wchodzisz w repozytorium, następnie w dział "Programy" i instalujesz "SlyGuy Common"
3. Cofasz się, wchodzisz w "Repozytorium dodatków" i instalujesz "SlyGuy YouTube Repository"
4. Przechodzisz do zainstalowanego repozytorium i wchodzisz we "Wtyczki wideo"
5. Instalujesz "YouTube for Trailers"

Albo zrób tak jak tele, usuń całkowicie i dopiero instaluj. Skoro działa u tele to i u ciebie musi.

Podziękowali: Jmno
Odpowiedz
I trzeba powiedzieć, że zawsze będzie nadpisywać SlyGuy, bo nr wersji jest z kosmosu sto lat do przodu. 99.212. Przypominają mi się stare czasy Wink
Odpowiedz
Tak, tylko slyguy robi to prawidłowo, osobne repo tylko dla tego dodatku i tylko dla tych co chcą.
Nie miesza ludziom specjalnie.
A musiał zachować oryginalne ID wtyczki bo te jest wykorzystywane przez skórki (i nie tylko).
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości