Liczba postów: 53
Liczba wątków: 7
Reputacja:
1
Wersja Kodi: 18.2
System operacyjny:
- Windows
- Android
- LibreELEC
Urządzenie: Laptop, Tablet, Malinka, Android Box
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Kanały jak na razie dostępne w ofercie satelitarnej kanał dostępny na pozycji: 498
W ofercie IPTV kanał dostępny na pozycji: 498
Brak kanału w ofercie tv internetowej.
Czy redakcja przewiduje dodanie tych kanałów do EPG?
REKLAMA:
Liczba postów: 393
Liczba wątków: 0
Reputacja:
25
Wersja Kodi: 19
System operacyjny:
Urządzenie: H9s se
Teraz nie bo nie mają aktualnie epg.
Liczba postów: 1,397
Liczba wątków: 6
Reputacja:
187
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: Canal+ Box 4K
18-04-2025, 06:48 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2025, 06:49 PM przez sky02.)
Epg jest dla tych kanałów, ale takie na razie poglądowe:
<programme start="20250421220000 +0200" stop="20250422000000 +0200" channel="Polsat Reality">
<title lang="pl">Programy rozrywkowe, filmy dokumentalne i fabularne</title>
<desc lang="pl">Aby EPG zawsze było darmowe wpłaćcie symbolicznego piątaka na www.epg.ovh.</desc>
<category lang="pl">Audycje powtórkowe Polsat Box</category>
</programme>
<programme start="20250417000000 +0200" stop="20250417020000 +0200" channel="Polsat X">
<title lang="pl">Filmy fabularne, audycje rozrywkowe i dokumenty</title>
<desc lang="pl">Aby EPG zawsze było darmowe wpłaćcie symbolicznego piątaka na www.epg.ovh.</desc>
<category lang="pl">Audycje powtórkowe Polsat Box</category>
</programme>
Podziękowali: paul
Liczba postów: 141
Liczba wątków: 5
Reputacja:
59
System operacyjny:
Urządzenie: Mi Box S
@ sky02
Zajrzyj po ramówkę dla PolsatX na naziemna.info
Reputacja:
187
System operacyjny:
(28-04-2025, 07:52 PM)azman napisał(a): @sky02
Zajrzyj po ramówkę dla PolsatX na naziemna.info Już dodałem, ale czy jest prawidłowo to nie wiem, nie mam z czym porównać.
Liczba postów: 36
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 19.4
System operacyjny:
Urządzenie: Philips Android TV
(18-04-2025, 12:43 PM)satman napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Kanały jak na razie dostępne w ofercie satelitarnej kanał dostępny na pozycji: 498
W ofercie IPTV kanał dostępny na pozycji: 498
Brak kanału w ofercie tv internetowej.
Czy redakcja przewiduje dodanie tych kanałów do EPG? POSAT FILM 2 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
REKLAMA:
Liczba postów: 141
Reputacja:
59
System operacyjny:
Urządzenie: Mi Box S
Ogarnia się ale to nie takie proste bo rano są korki i zanim dotrzesz do siedziby polsatu po aktualny przewodnik to już trzeba do roboty iść. Wtedy żona ci ten manuskrypt przepisuje na kompa a ty w przerwie na papierosa w robocie bo szef to tyran ukradkiem z komórki kompilujesz, przerabiasz, udoskonalasz i już po południu jest na serwerze.
A wtedy cieszymy się wszyscy że jest i okazuje się że h**j tam jest na tym kanale.
Ale miło wiedzieć że w ogóle ten h**j tam jest.
Działamy, ogarniamy jakieś z ponad 500 kanałów i to obaj ze @ sky02 za free a takie AKPA.pl ma wszystko i bierze kase.
@ sky02 Tak sobie myślę może by od nich jakiś dostęp do tego EPG kupić?
Ciekawe ile by chcieli dla takich maluczkich jak my 
Kusi mnie już od dłuższego czasu napisać i zapytać, wtedy mamy wszystko bo to chyba największy agregator EPG w kraju.
Reputacja:
187
System operacyjny:
10-05-2025, 06:24 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2025, 07:30 PM przez sky02.)
@ azman, a która dokładnie apk? Chyba czegoś nie wiem  I tak masz rację z tą przerwą w pracy na papierosa i sprawdzanie, czy skrypt ogarnął prawidłowo 2 poprawkę południową. Ludzie nie zdają sobie sprawy, ile poświęcamy czasu, by to wszystko nieprzerwanie działało, było aktualne i na bieżąco z nowościami itd...
Ważnie, że jeszcze dajemy radę z tymi bzdurnymi kanałami wymyślanymi na kolanie. Wszyscy nagle chcą być fast lub live gdzie sami nie wiedzą co puszczą na danym kanale, ale mnie to wku....!!! A ludzie oczekują info od nas, a z kąt my mamy wiedzieć, kiedy nadawcy sami nie wiedzą. Zacznę na takich kanałach wpisywać "DUPA" 
Pozdro
Ps. Te kanały mają już epg, ale nie jest wybitne.
1
Liczba postów: 304
Reputacja:
26
Wersja Kodi: 18.6
System operacyjny:
Urządzenie: Sony, Nokia streaming box 8010
(10-05-2025, 06:24 AM)sky02 napisał(a): @azman, a która dokładnie apk? Chyba czegoś nie wiem I tak masz rację z tą przerwą w pracy na papierosa i sprawdzanie, czy skrypt ogarnął prawidłowo 2 poprawkę południową. Ludzie nie zdają sobie spraw, ile poświęcamy czasu, by to wszystko nieprzerwanie działało, było aktualne i na bieżąco z nowościami itd...
Ważnie, że jeszcze dajemy radę z tymi bzdurnymi kanałami wymyślanymi na kolanie. Wszyscy nagle chcą być fast lub live gdzie sami nie wiedzą co puszczą na danym kanale, ale mnie to wku....!!! A ludzie oczekują info od nas, a z kąt my mamy wiedzieć, kiedy dostawcy sami nie wiedzą. Zacznę na takich kanałach wpisywać "DUPA" 
Pozdro 
Ps. Te kanały mają już epg, ale nie jest wybitne. i masz racje pisz DUPA bo wymyslaja kanaly a tak na prawde nic tam nie a kazdy tak bardzo ich potrzebuje no bo przeciesz sa to czemu nie
Podziękowali: sky02
Liczba postów: 36
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 19.4
System operacyjny:
Urządzenie: Philips Android TV
(10-05-2025, 06:24 AM)sky02 napisał(a): @azman, a która dokładnie apk? Chyba czegoś nie wiem I tak masz rację z tą przerwą w pracy na papierosa i sprawdzanie, czy skrypt ogarnął prawidłowo 2 poprawkę południową. Ludzie nie zdają sobie sprawy, ile poświęcamy czasu, by to wszystko nieprzerwanie działało, było aktualne i na bieżąco z nowościami itd...
Ważnie, że jeszcze dajemy radę z tymi bzdurnymi kanałami wymyślanymi na kolanie. Wszyscy nagle chcą być fast lub live gdzie sami nie wiedzą co puszczą na danym kanale, ale mnie to wku....!!! A ludzie oczekują info od nas, a z kąt my mamy wiedzieć, kiedy nadawcy sami nie wiedzą. Zacznę na takich kanałach wpisywać "DUPA" 
Pozdro 
Ps. Te kanały mają już epg, ale nie jest wybitne. Polsat Film 2 oraz X i Reality coś EPG nie pokazuje od dzisiaj bodajże,oraz kanały TSN...
|