Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Nie, nie ma takiej opcji i nie będzie, ze względu na system monitorowania zdarzeń między ff a kodi. Ponowne wyświetlenie okna źródeł po przerwanym oglądaniu prowadziłoby do zakłócenia rejestrowania stanu oglądania w kodi itp itd.

Wysłane z mojego A001 przy użyciu Tapatalka
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
REKLAMA:

(25-07-2025, 09:24 PM)Tomek napisał(a): Nie, nie ma takiej opcji i nie będzie, ze względu na system monitorowania zdarzeń między ff a kodi. Ponowne wyświetlenie okna źródeł po przerwanym oglądaniu prowadziłoby do zakłócenia rejestrowania stanu oglądania w kodi itp itd.

Ok, czyli stare przyzwyczajenie do lamusa. Thx Smile
Odpowiedz
pozwole sobie wkleic loga

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Mimo doinstalowania wymaganej wtyczki po udanej aktualizacji fanfilm wysrywa błąd
1
Odpowiedz
Windows i py3.8 (na szczęście w końcu wraz z k22 zniknie ten problem bo przejdą na współczesne wersje pytona). Będzie poprawka jeszcze dzisiaj.

Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Poprawiona wersja w pierwotnym poście - powinna działać na Windows: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Potwierdzam działa Smile
Odpowiedz
REKLAMA:

Sprawdzane na windowsie. Generalnie nie wyszukuje żadnego filmu, po cofnięciu z menu wyszukiwanych filmów wywala się kodi By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Poza tym, dobrze by było dodać, wyszukiwanie trailera w tle(aktualnie przechodzi do okna "proszę czekać").

PS. Jeśli poszukujecie programisty do pomocy, to z chęcią pomogę w rozwoju dodatku Smile .
Odpowiedz
Najprawdopodobniej jeszcze nie zostało to "naprawione" w wersji dopiero co wydanej (jestem na pierwszej wersji), ale...
Na Estuary, podczas przeglądania jakiegoś gatunku, tytułowanie robi się "dziwne".

Weźmy na ten przykład getunek "Akcja":
- pierwsza strona ma "Filmy/FanFilm/Gatunki/Akcja"
- druga "Filmy/FanFilm/Akcja/Następna strona"
- trzecia i kolejne "Filmy/FanFilm/Następna strona/Następna strona"

Domyślam się, że zamiast "Następna strona", w innych skórkach wyświetlany jest numer strony, podstawowa skórka Kodi jednak tego nie obsługuje (a szkoda) i na niej akurat robi się taki "tasiemiec".

PS. Pytanie/Prośba? Czy można by dodać do menu kontekstowego wyświetlanie "Kolekcji" dla tytułów filmów, które w takowej się znajdują. Wiem że taka możliwość jest po wejściu w "Informacje" "Szczegóły", jednak sprawniej/szybciej jest, gdyby taka opcja pojawiała się w "menusie".

Edit: Miało być "Szczegóły", nie "Informacje". Nie wiem, chyba wtedy jeszcze się nie obudziłem do końca, albo z automatu tego słowa użyłem. Wink
Odpowiedz
(26-07-2025, 09:08 AM)manieKMP napisał(a): Najprawdopodobniej jeszcze nie zostało to "naprawione" w wersji dopiero co wydanej (jestem na pierwszej wersji), ale...
Na Estuary, podczas przeglądania jakiegoś gatunku, tytułowanie robi się "dziwne".

Weźmy na ten przykład getunek "Akcja":
- pierwsza strona ma "Filmy/FanFilm/Gatunki/Akcja"
- druga "Filmy/FanFilm/Akcja/Następna strona"
- trzecia i kolejne "Filmy/FanFilm/Następna strona/Następna strona"

PS. Pytanie/Prośba? Czy można by dodać do menu kontekstowego wyświetlanie "Kolekcji" dla tytułów filmów, które w takowej się znajdują. Wiem że taka możliwość jest po wejściu w "Informacje", jednak sprawniej/szybciej jest, gdyby taka opcja pojawiała się w "menusie".

Ad.1. Zabawne. To efekt poprzedniego menu.

Ad. 2. CM jest często przeładowane, zajrzyj pod szczegóły, tam jest kolekcja.

EDIT: Sorki, teraz doczytałem, że znasz informacje. No cóż, można zobaczyć czy do const dorzucić.
Odpowiedz
Jeżeli ktoś lubi się bawić to zapraszam do zapoznania się z tematem zaawansowanych ustawień - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

W niektórych przypadkach można sobie zmodyfikować FF pod własny gust.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: fsdgz, 15 gości